Рейчъл Макадамс показа тялото си в минимално редактирана фотосесия

Клюки Добави коментар

Рейчъл Макадамс, известна с ролите си в "Гадни момичета", "Тетрадката" и "Ловци на шаферки", с гордост показва естествената си красота, включително косматите си подмишници във фотосесия за Bustle.

Рейчъл Макадамс показа тялото си в необработена, минимално редактирана фотосесия, в която демонстрира естествената си красота.

Рейчъл каза пред Bustle: "На тази снимка нося латексово бельо. Но аз имам две деца. Това е моето тяло и смятам, че е много важно да се покаже на света.

"Няма нищо лошо да изглеждаш по най-добрия начин, да работиш върху себе си и да бъдеш здрав, но това е различно за всеки", добави тя.

Актрисата е поискала минимална редакция на снимките, което доказва нейната увереност и приемането на тялото ѝ такова, каквото е.

В интервюто си за Bustle Рейчъл разказва за борбата си с чувството за вина и за почивката си от Холивуд, за да даде приоритет на психичното си здраве.

Рейчъл разказва, че си е взела почивка от Холивуд, за да даде приоритет на психичното си здраве. Тя размишлява върху решението си да откаже главни роли в блокбъстъри като "Дяволът носи Прада", "Казино Роял", "Мисията Невъзможна 3", "Железният човек" и "Умирай умно" по време на разцвета на кариерата ѝ в средата на 2010-те години. Рейчъл признава, че по онова време се е чувствала виновна, че не се е възползвала от предоставените ѝ възможности, но е знаела, че това не съответства на личността ѝ и на това, от което се нуждае, за да остане здрава.

"Чувствах се виновна, че не съм се възползвала от предоставената ми възможност, защото знаех, че имам голям късмет", признава тя. "Но също така знаех, че това не е съвсем в унисон с моята личност и с това, от което се нуждая, за да остана психически здрава".

Решението на Рейчъл да даде приоритет на психичното си здраве и да прекъсне актьорската си кариера е смело, особено в индустрия, известна с взискателния си и понякога безпощаден характер. Тя разкрива, че са ѝ били нужни години, за да разбере защо си взима почивка и да даде приоритет на своето здраве. Рейчъл смята, че тези почивки са ѝ помогнали да се почувства силна и да контролира живота и кариерата си. Това ѝ позволява да се върне в индустрията с друга гледна точка, с обновено чувство за цел.

"Това ми помогна да почувствам, че си връщам контрола. И мисля, че това ми позволи да видя в живота от друга страна", добави тя.

Номинираната за "Оскар" Рейчъл размишлява и за издигането си до славата за една нощ след пробивните си роли в "Гадни момичета", "Тетрадката" и "Ловци на шаферки". Тя признава, че преходът от наскоро завършила университета в Йорк към популярно име е бил труден.

“В театралното училище не те учат как да се справяш с това. Няма книга за това как да се справиш с това", каза тя.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Рейчъл Макадамс