Нетфликс се отказа от проект за анимационна поредица на Меган Маркъл

Клюки Добави коментар

Стрийминг платформата Нетфликс обяви, че е решила да прекрати работата по проекта за анимационна поредица на Меган Маркъл, съпругата на британския принц Хари, предаде Ройтерс.

© Depositphotos

Решението е взето, след като е било разгледано предложеното съдържание на сериала с работно заглавие "Пърл".

Отпадането на няколко проекта, включително и този на Маркъл, е част от стратегически решения, свързани с производство на анимационни сериали, се казва в изявление на Нетфликс, без да се предоставят повече подробности.

Компанията "Арчиуел продъкшънс", основана от британския принц Хари и съпругата му Меган, обяви миналата година, че ще бъде изпълнителен продуцент на "Пърл". Сериалът трябваше да разказва за приключенията на 12-годишно момиче с името Пърл, вдъхновено примера на влиятелни жени от историята.

От "Арчиуел продъкшънс" засега не са коментирали решението на Нетфликс.

Стрийминг платформата също така ще преустанови още две детски анимационни поредици - "Dino Daycare" и "Boons and Curses".

Решението за прекратяване на предаванията е взето, след като Нетфликс отчете загуба на 200 хиляди абоната през първото тримесечие на годината. Компанията изостава много от прогнозата си за привличане на нови 2,5 милиона зрители, отбелязва Ройтерс.

От стрийминг платформата обявиха, че ще продължат работата по другите си съвместни проекти с "Арчиуел продъкшънс", включително по обявения документален филм "Сърцето на Инвиктус", посветен на провежданите в Хага игри за ветерани от войните.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Меган Маркъл