Неслихан Атагюл: “Няма да се развеждам”

Клюки Добави коментар

Неслихан Атагюл, Наре от сериала „Дъщерята на Посланика“, обяви, че няма да се развежда със съпруга си актьора от „Двете лица на Истанбул“ и „Великолепният век: Кьосем“ Кадир Доулу.

© Instagram / neslihanatagul

Напоследък се носеха многобройни слухове за потенциалния развод на турската актриса Неслихан Атагюл и съпруга ѝ Кадир Доулу. Атагюл реши да сложи край на клюките и даде да се разбере, че слуховете са напълно неверни.

“Всичко, което е написано или казано, е напълно невярно. Ние сме напълно доволни и духът ни е висок. Няма да се развеждаме.”, каза актрисата известна с ролята си на Наре в сериала „Дъщерята на Посланика“.

Слуховете около двойката започват да се разпространяват, когато преди няколко седмици беше съобщено, че Кадир Доулу е видян да се сближава с жена в Алачати. Предполага се, че въпросната жена е с инициал " С" и се говори, че е втората съпруга на Догулу в ислямски брак.

© Instagram / neslihanatagul

Твърди се, че въпросната жена е Сезер Чакър, бившата съпруга на бившия футболист Октай Дерелиоглу. Чакър отговори на тези обвинения, като заяви:

"Въпреки че не приемам твърде сериозно твърденията по мой адрес в социалните мрежи от последните няколко дни, почувствах нуждата да направя това изявление от уважение към Кадир, неговото семейство и моето собствено семейство, като знам, че мълчанието само ще подхрани ситуацията, но семейството ми и близките ми приятели знаят истината. Не съм фигура в развлекателната индустрия. По тази причина е изключително притеснително да бъда включен в подобна новина. Кадир е мой много близък приятел. Както и всички останали мои приятели... Тази новина на е напълно изфабрикувана със злонамерени намерения. Няма такова нещо"

Кадир Доулу казал на близкото си обкръжение, което го попитало по този въпрос:

"Нямам друга съпруга с религиозен брак освен Неслихан".
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Неслихан Атагюл