Кейт Бланшет става заложница на трагично минало в сериал на Алфонсо Куарон

Клюки Добави коментар

Актрисата и носителка на "Оскар" Кейт Бланшет става заложница на трагично минало в първия сериал, който Алфонсо Куарон ще режисира за стрийминг платформата на Епъл, съобщи "Варайъти".

© Depositphotos

В поредицата "Disclaimer" по романа "Случаен непознат" на Рене Найт ще се снима и носителят на "Оскар" Кевин Клайн.

Героинята на Кейт Бланшет, Катрин Рейвънскрофт, е успешна и уважавана телевизионна журналистка. Премествайки се в новия си дом, тя намира интригуваща книга, написана от вдовец (Клайн), на нощното шкафче в спалнята си. Когато започва да я чете, Катрин с ужас разбира, че главната героиня е самата тя, а описаните трагични събития са нещо, което старателно се е опитвала да зарови в миналото. Историята хвърля светлина върху тъмна тайна, за която Катрин смята, че никой друг освен нея не знае.

Над поредицата Алфонсо Куарон ще работи с операторите Емануел Любецки - трикратен носител на "Оскар", и Брюно Делбонел.

Куарон ще напише сценария, ще режисира и ще продуцира всички епизоди на сериала - негов първи за стрийминг платформата Епъл Ти Ви плюс, с която сключи дългогодишен договор за сътрудничество през 2019 г.

Алфонсо Куарон е познат с работата си над филми като "И твоята майка също", "Децата на хората", "Хари Потър и Затворникът от Азкабан", "Гравитация", "Рома". Мексиканският режисьор е носител на четири награди "Оскар"

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Кейт Бланшет