Кейли Куоко: "Исках да удуша жената, която се оплака от бебето ми"

Клюки Добави коментар

Актрисата Кейли Куоко се оплака от това, че е била критикувана от друг пътник, докато пътувала със самолет с 9-месечната си дъщеря.

По време на участието си в предаването "Jimmy Kimmel Live" в понеделник Кейли Куоко сподели силното раздразнение, което е изпитала, когато една жена открито е критикувала начина, по който тя и приятелят ѝ Том Пелфри отглеждат детето си, докато са пътували със самолет за първи път с 9-месечната им дъщеря. Тя също така изрази силно желание да "удуши” жената, която я е гледала на криво.

Куоко и приятелят ѝ Том Пелфри се притеснявали за полета и взели със себе си машина за бял шум, за да помогнат на бебето да заспи. Матилда обаче изразила недоволството си от полета пред всички пътници, като се разплакала. След като най-накрая я накарали да заспи, стюардесата ги помолила да изключат машината защото е имало оплакване от друг пътник.

"Чувствам, че Том си казва: "Хей, попитай пътника дали иска да държи крещящото ни дете, когато я изключим", казва тя.

Куоко добавя още подробности, като уточнява, че жената, която се е оплакала от звуковата машина, е седяла точно пред тях. Същият пътник коментира веселото поведение на Матилда при кацането.

"Жената се обърна и каза: "О, значи дъщеря ви умее да се усмихва." споделя Куоко.

Размишлявайки върху инцидента, Куоко отбелязва с чувство за хумор:

"В този момент разбрах защо жените се появяват в "Dateline". Можех да я удуша. ... Можех да хвърля тази жена от самолета."

Актрисата изрази разочарованието си от обществените нагласи, които възприемат бебетата като неудобство, като подчерта необходимостта от съпричастност и с чувство за хумор се застъпи за "справедливост за бебетата", призовавайки хората да ги оставят на мира.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Кейли Куоко