Камила Мендес разкрива борбата си с хранително разстройство

Клюки Добави коментар

Камила Мендес разкрива проблемите си с външния си вид, които според нея са достигнали своя връх през първия сезон на "Ривърдейл".

В неотдавнашен епизод на подкаста Going Mental Камила Мендес, известна с ролята на Вероника Лодж в хитовия сериал "Ривърдейл", разказа за борбата си с външния си вид и хранително разстройство. 28-годишната актриса разкри, че се бори с тези проблеми още от детството си, но те достигат своя връх по време на снимките на първия сезон на сериала.

Мендес сподели, че е гледала всеки епизод на "Ривърдейл" и е анализирала външния си вид, като се е фокусирала специално върху корема си. Това подхранва хранителното ѝ разстройство и я кара да става все по-неуверена в тялото си.

"Когато си в ранните си 20 години, тялото ти се променя постоянно... тялото ми все още не се беше стабилизирало", каза тя. "Гледах себе си и се критикувах. Стомахът ми, знаете, ръцете ми, брадичката ми, всичко - бях обсебена."

Актрисата също така разкри, че тази мания по отношение на външния ѝ вид се е отразила негативно на работата ѝ като актриса.

За да преодолее страховете и несигурността си, Мендес потърсила помощта на диетолог, който ѝ помогнал да въведе отново храни като хляб в диетата си.

"Наистина се страхувах да ям въглехидрати и това, което се случваше, беше да ги избягвам за дълъг период от време, а след това да се натъпча с тях и след това да ги изповръщам", спомня си тя. "Това беше ужасен кръговрат. Тя ми помогна да го преодолея, като отново въведе хляба в живота ми, сякаш искаше да каже: "Виж, той няма да те убие". "

Актрисата сподели също, че определени фрази, като например "изглеждаш толкова добре", след като си отслабнала, са били задействащи фактори, които са я върнали назад във възстановяването ѝ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Камила Мендес