Флорънс Пю се оказва в неловка ситуация на снимачната площадка на Опенхаймер

Клюки Добави коментар

Флорънс Пю сподели, неловкия момент след като камера се счупва по време на снимките на гола сцена за “Опенхаймер”.

Флорънс Пю в "Опенхаймер"
Флорънс Пю в "Опенхаймер"

Флорънс Пю сподели забавен инцидент, случил се на снимачната площадка на "Опенхаймер". По време на заснемането на секс сцена със Килиън Мърфи камерата се разваля, което предизвиква неловка пауза. Пю и Мърфи, и двамата голи, изчакали техника на камерата да отстрани проблема на затворената снимачна площадка.

"По средата на секс сцената ни камерата се счупи", казва Пю. "Никой не знае това, но се случи. Камерата ни се счупи, когато и двамата бяхме голи, и това не беше идеалното време".
Флорънс Пю и Килиън Мърфи в "Опенхаймер"
Флорънс Пю и Килиън Мърфи в "Опенхаймер"
"Казах си, ами това е моят момент да се науча. Е, кажи какво не е наред с тази камера?" - спомня си тя какво е казала на човека, който е влязъл в стаята за да поправи камерата. " Просто си създавате моменти. Казвам: "Какво става със спусъка тук, друже?".

След това Пю каза, че режисьорът Кристофър Нолан е обяснил, че има проблем с начина, по който влиза светлината в камерата.

Пю играе Джийн Татлок, любовницата-комунистка на Дж. Робърт Опенхаймер, с която той има афера, докато е женен за съпругата си Кити.

Килиън Мърфи в "Опенхаймер"
Килиън Мърфи в "Опенхаймер"

Филмът "Опенхаймер" на Кристофър Нолан събра близо 1 милиард долара в световния боксофис и получи 13 номинации за "Оскар" - най-много от всички филми тази година.

Опенхаймер е адаптация на наградената с „Пулицър“ книга Опенхаймер – Американският Прометей на Кай Бърд и Мартин Шъруин и разказва забележителната история на Дж. Робърт Опенхаймер и ролята му в създаването на първата атомната бомба – събитие, което, за добро или за зло, завинаги променя света, в който живеем. Филмът се фокусира върху турбулентния личен живот на Опенхаймер, заставането му начело на проекта „Манхатън“, отношенията му с колегите, политиците и военните, последвалото му обявяване за строг международен контрол върху ядреното оръжие и превръщането му в една от най-знаковите жертви на антикомунистическата истерия в САЩ.

Пю е английска актриса, известна най-вече с ролята си във филмовата вселена на Марвел и с филмите "Мидсъмър" и "Малки жени". Очаква се да участва и в предстоящите филми "Дюн: Част втора" и "Тъндърболтс".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Флорънс Пю