Дженифър Лорънс изгони Робърт де Ниро от сватбата си

Клюки Добави коментар

Дженифър Лорънс изгонила Робърт де Ниро от репетицията на сватбата си, защото се тревожела, че той не се забавлява.

Дженифър Лорънс в “Джой"

Дженифър Лорънс в “Джой"

По време на интервю за E! News на червения килим на 7 януари Дженифър Лорънс разкри, че сватбената ѝ репетиционна вечеря е била стресираща, което я е накарало да помоли колегата си от филма “Джой" Робърт де Ниро да си тръгне. Лоурънс изрази мнение, че отговорностите на булката са предизвикали безпокойство у нея и тя е била особено загрижена за доброто прекарване на другите, особено предвид неблагоприятните метеорологични условия.

Чувствайки, че Де Ниро, който не познавал много хора на събитието, вероятно не се чувства комфортно, Лорънс дискретно му предлага да си тръгне. Въпреки любезността на Де Ниро да общува с родителите ѝ, Лорънс признава, че заминаването му искрено я е накарало да се почувства по-добре.

"Погледнах и видях Боб, който не познаваше никого и се луташе наоколо, и веднага си казах: "Не, това не е това, което иска да прави. Не го искам тук", казва тя.
Дженифър Лорънс и Робърт де Ниро в "Джой"

Дженифър Лорънс и Робърт де Ниро в "Джой"

"Така че отидох и му прошепнах: " Отивай си вкъщи", а той беше любезен - говореше с родителите ми и беше учтив, но аз казах: "Отивай си", продължи тя.

Де Ниро се съгласил, а Лорънс признава: "Това наистина ме накара да се почувствам по-добре."

През октомври 2019 г. Дженифър Лорънс се омъжва за Кук Маруни, търговец на произведения на изкуството, на церемония, състояла се в имението Белкор в Нюпорт в Роуд Айлънд.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър