Джейкъб Елорди отказа ролята на Супермен

Клюки Добави коментар

Австралийският актьор Джейкъб Елорди отказа емблематичната роля на Супермен, като посочи, че предпочита по-задълбочените и ориентирани към персонажите проекти.

Джейкъб Елорди в "Присила" (2023)

Джейкъб Елорди в "Присила" (2023)

Джейкъб Елорди, известен най-вече с ролите си в тийнейджърския сериал "Еуфория" и романтичната комедия "Будка за целувки", разкри, че преди време е бил поканен да се яви на прослушване за ролята на Супермен. Изненадващо обаче той отказал.

В неотдавнашно интервю за GQ Елорди обяснява решението си:

"Веднага казах: "Не, благодаря." Това е прекалено. Това е твърде мрачно за мен."

В интервюто Джейкъб Елорди изразява незаинтересоваността си да играе супергерои. Той казва, че на този етап от живота си не се интересува от филми за супергерои. Актьорът споделя още, че му се иска да участва във филми, които сам би гледал, и че се чувства неспокоен, когато гледа филми за супергерои.

"Очевидно е, че всичко може да се случи, но на този етап от живота ми не виждам да имам интерес към това. Харесва ми да се снимам в това, което аз бих гледал, и се чувствам много неспокоен, когато гледам тези филми", казва Джейкъб Елорди.

Той подчертава, че иска да се снима във филми, които отговарят на артистичните му амбиции, а не да се съобразява с очакванията на другите.

Въпреки че "Будка за целувки" и "Еуфория" правят Елорди известен, той признава, че този вид тийнейджърски филми не отговарят на артистичните му амбиции. Въпреки популярността им Елорди отказва да бъде класифициран и търси роли, които го предизвикват като актьор.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Джейкъб Елорди