Членът на кей поп групата Би Ти Ес Джей-Хоуп започва задължителна военна служба

Клюки Добави коментар

Джей-Хоуп, член на номинираната за "Грами" кей поп момчешка група Би Ти Ес , ще започне днес задължителната си военна служба в Южна Корея, съобщиха местни медии, предаде Ройтерс.

Това е вторият член на групата, който ще направи това.

"Ще се върна по-късно", казва певецът, чието истинско име е Чонг Хо-сок, заяви вчера в публикация в платформата за фенове Weverse, заедно със снимка на обръснатата си глава. В повече от 10 000 коментара фенове му пожелаха безопасното му завръщане, след като завърши военни задължения.

29-годишният Джей Хоуп е вторият член на популярния септет, който ще влезе в армията след най-възрастния Джин, който стана войник през декември.

Всички способни мъже в Южна Корея на възраст между 18 до 28 години трябва да служат в армията от 18 до 21 месеца, припомня Ройтерс.

Постъпването в армията на членовете на Би Ти Ес привлече вниманието не само от феновете, но и от политиците в Южна Корея. Някои законодатели изказаха идеята да се предостави изключение на хитовата група от задължителната военна служба, за да им се позволи да продължат да се изявяват вместо това.

Миналата година обаче агенцията на групата Бигхит Мюзик заяви, че всички членове планират да завършат военната си служба до 2025 г.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #BTS #Би Ти Ес