Чарлз Мелтън казва, че "Ривърдейл" е била неговата актьорска школа

Клюки Добави коментар

Чарлз Мелтън споделя, че тиийнегйджърския сериал "Ривърдейл" е бил важна част от неговото израстване като актьор.

Чарлз Мелтън в “May December”

Чарлз Мелтън в “May December”

Бурната гимназиална драма, борбата и неочакваното пътуване във времето в "Ривърдейл" не са били просто сапунена опера за Чарлз Мелтън, актьорът, който стана известен като Реджи Мантъл в обичания сериал на CW. Напротив, сериала се оказва поглъщащ и трансформиращ тренировъчен полигон, който оформя актьорската му игра и полага основите на триумфите, които сега постига в кариерата си.

В интервю за Entertainment Weekly Мелтън размишлява за времето си в "Ривърдейл":

"Само в този сериал работих с 91 режисьори", казва той пред EW. "Създадох връзки за цял живот. Научих толкова много за процеса на създаване на филми и се забавлявах. Това беше моята академия за актьорско майсторство - да търся и да поемам рискове. Ако не беше "Ривърдейл", никога нямаше да имам възможността да се запиша за прослушване за Тод Хейнс."
Чарлз Мелтън в "Ривърдейл"

Чарлз Мелтън в "Ривърдейл"

За Мелтън разнообразните предизвикателства и творчески възможности в "Ривърдейл" не са просто тийнейджърска сапунена опера; това е дълбоко образователно пътуване, както той разкрива в скорошно интервю за i-D, заявявайки:

"Ривърдейл наистина беше моят Джулиард".

След седем сезона Мелтън се сбогува с Реджи Мантъл и "Ривърдейл", когато сериалът приключи през август

Филмът "May December", който показва развиващия се талант на Мелтън, вече е достъпен за стрийминг в Netflix. Зрителите могат да станат свидетели на майсторството на актьора да придаде дълбочина и емоционалност на герой, който се ориентира в предизвикателствата на един сложен брак.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Чарлз Мелтън