Бритни Спиърс си спомня за първата среща със "зашеметяващата" Тейлър Суифт


Клюки Добави коментар

Бритни Спиърс наскоро сподели как се е запознала за първи път с не кой да е, а с поп сензацията на момента Тейлър Суифт! Поп кралицата, която сега е на 41 години, се появи в Инстаграм, за да сподели безценен момент от началото на 2000 г., когато пътищата на двете певици се пресичат за първи път.

Според Бритни по време на емблематичното ѝ турне Oops Tour приятелка, която мечтаела да управлява звездите, я запознала с младата Тейлър Суифт зад сцената. Бритни била очарована, защото тогава непълнолетната Суифт засвирила на китарата си и направила серенада на поп иконата със задушевно изпълнение.

Споделяйки снимка от този вълшебен момент, Бритни изрази възхищението си от таланта на Тейлър и я похвали като най-емблематичната поп певица на тяхното поколение. Постът съдържа две пленителни снимки - една от 2003 г и друга от 2008 г.

Ето какво написа Бритни:

Това беше много отдавна, но е доста готино... По време на турнето ми Oops Tour на вратата ми се почука. Моят добър приятел по това време беше асистент на мениджъра ми, който се опитваше да стане мениджър. Почука се, а после той каза: "Имам едно момиче на име Тейлър, което иска да влезе и да ти пее". Аз казах: "Разбира се!!! Той влезе и тя изпя една прекрасна песен с китарата си 🎸 Аз бях като уау уау тя е невероятна !!! Направихме си снимка, а след това тя се превърна в най-емблематичната поп певица на нашето поколение. Някак си е готино, че свири на стадиони, а аз предпочитам клиповете й пред филмите всеки ден. Тя е зашеметяваща!!! Girl crush 💄 💄 💄 Пс мамо, много те обичам, но когато се прибрах вкъщи преди 2 години, в шкафовете имаше 3 кукли ... някак много странно, че ги вадиш и после ги връщаш обратно ... толкова объркано. Не, не ги искам. Запази всичко. Честно казано, вече не ми пука ... честно.

Тейлър Суифт все още не е реагирала публично на коментарите на Бритни, в момента тя е на турнето си Eras Tour в Южна Америка. Новият кавалер на Тейлър, Травис Келсе, отпътува за Аржентина, за да я подкрепи по време на концерта в събота вечер, а двойката беше уловена в страстна целувка.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър