Аня-Тейлър Джой разкрива за обръснатата си глава във Фуриоза

Клюки Добави коментар

Аня Тейлър-Джой разкрива, че е била "адски развълнувана" (f**king psyched) да обръсне главата си за ролята във Фюриоза: Сага за Лудия Макс, докато позира топлес за зашеметява фотосесия за списание Vogue.

Фюриоза: Сага за Лудия Макс

Фюриоза: Сага за Лудия Макс

28-годишната актриса позира за модното списание облечена в черни къси панталони с висока талия, докато седи на слънце и е обгърнала с ръце себе си в артистичен кадър за изданието.

И докато дългите ѝ руси кичури се виждаха нежно положени върху раменете и гърба ѝ, звездата заяви, че е "развълнувана", че почти е обръснала главата си за ролята на Фуриоза в последния си филм "Сага за Лудия Макс", който излезе в петък.

Фуриоза: Сага за Лудия Макс е историята за произхода на воина-ренегат, изигран от Чарлийз Терон в "Пътят на яростта", Аня-Тейлър-Джой влиза в главната роля и казва, че това е отключило нещо в нея.

Актрисата, която се превъплъщава в ролята на по-младата Фуриоза във филма, чието действие се развива между 15 и 20 години преди събитията в "Лудия Макс: Пътят на яростта", разказа за "дивия" снимачен процес на последния си филм.

Аня е начело на актьорския състав в най-новия филм за Лудия Макс, в който има епична сцена между звездата и нейното по-младо аз - изиграно от Алила Браун. При появата си в The One Show заедно с колегата си Крис, Аня разказа на водещите Роман Кемп и Лорън Лавърн какво се случва при заснемането на толкова дълга сцена.

"Снимахме я 78 дни, 78 дни! казва Аня. "Да. Нарича се Stowaway. Това беше 100-процентовата планина, която всички се опитвахме да изкачим.

Аня продължи да разказва, че сцената е имала собствен екип поради това колко масивна е била задачата, известна още като second unit, и е била режисирана от Гай Нортън - каскадьор в първия "Лудия Макс".

"Беше диво! Беше толкова забавно, но и наистина интересно, защото всичко се случваше на военната платформа, така че бях начертала всичко в главата си така: "Добре, имам месец и половина под платформата, месец отстрани".

"Когато най-накрая влязох в каютата до Том Бърк, той ми подаде сандвич и каза: "Браво, справи се", а аз казах: "Благодаря".
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Аня-Тейлър Джой