Адам Лавин иска да кръсти новото си бебе с името на любовницата си

Клюки Добави коментар

Модел твърди, че е имала връзка с Адам Лавин от Maroon 5 и че след като престанали да си говорят, той ѝ писал, за да я попита дали може да кръсти бебето си с нейното име.

Адам Лавин във видеото на песента "Wait"

Адам Лавин във видеото на песента "Wait"

Съмнър Стро, която има малко под 350 000 последователи в Instagram, отправи обвиненията във видеоклип в TikTok, публикуван в понеделник. Тя твърди, че се е виждала с женения певец от около година, но не уточнява кога.

В петък съпругата на Лавин, моделът на Victoria's Secret Бехати Принслу, сподели снимки в Instagram, с които обяви, че двойката очаква третото си общо дете.

@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen ♬ original sound - Sumner Stroh
"Имах афера с мъж, който е женен за модел на Victoria's Secret. По онова време бях млада, наивна и, честно казано, чувствам се експлоатирана", казва Стро във видеото.

Тя добави, че била "лесно манипулируема", преди да разкрие скрийншоти на директни съобщения от Лавин, в които се вижда, че двамата флиртуват.

"С Адам се виждахме от около година", казва тя. "След като спрях да говоря с него за период от няколко месеца, ето как той се върна в живота ми."

След това тя показа друг скрийншот от директно съобщение в Instagram, за което се твърди, че е от Лавин, и което гласи: "Добре, сериозен въпрос. Ще имам още едно бебе и ако е момче, наистина искам да го нарека Съмнър. Имаш ли нещо против? Напълно сериозно."

"Не исках да се разкривам, защото очевидно знам какви са последствията от това, което правя, от печеленето на пари по начина, по който го правя, и от това, че съм Instagram модел", казва Стро. "Така че да бъда обвързана с подобна история... Знам какви са стереотипите."

Нито Лавин, нито Принслу са коментирали твърденията. Двамата започват да се срещат през 2012 г. и се женят през 2014 г. Имат две деца - Дъсти Роуз и Джио Грейс, които са на 5 и 4 години.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Адам Лавин