Хънтър Шафър от "Еуфория" арестувана на протест в Ню Йорк

Клюки Добави коментар

Хънтър Шафър е арестуванa за протест в подкрепа на Палестина в Ню Йорк.

Harald Krichel, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Harald Krichel, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Звездата от "Еуфория" Хънтър Шафър е била арестувана, след като е участвала в пропалестински протестен митинг в Ню Йорк във вторник (27 февруари).

Шафър, която изпълнява ролята на Джулс Вон в сериала на HBO, е задържана по време на протест на антиционистката организация "Еврейски глас за мир" заедно с още 50 активисти пред сградата на Ен Би Си. "Еврейски глас за мир" е американска лява организация, която подкрепя кампанията за бойкот, дивестиции и санкции срещу Израел.

"Хънтър беше арестувана по време на протеста заедно с още 50 души", казва говорител на организацията в изявление за изданието Vulture. "Приветстваме нейната отдаденост към палестинската свобода и към бъдещето със справедливост за всички."

На снимки от събитието се вижда, че Шафер носи тениска с лозунг с искане за прекратяване на огъня в Газа. На транспаранта, държан от Шафър и нейните съмишленици, пишеше: "Евреите към Байдън - спрете да въоръжавате геноцида".

Демонстрацията им е имала за цел да наруши участието на президента на САЩ Джо Байдън в предаването "Късна вечер със Сет Майерс".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Хънтър Шафър