Хейдън Кристенсен е "много благодарен" да изиграе отново Анакин Скайуокър

Клюки Добави коментар

След месеци на очакване и нетърпеливи спекулации на феновете Хейдън Кристенсен се завърна като Анакин Скайуокър в хитовия сериал "Асока".

Хейдън Кристенсен в “Асока"

Хейдън Кристенсен в “Асока"

Феновете на поредицата "Междузвездни войни" бяха зарадвани с изненадващата поява на емблематичния герой в епизоди 4 и 5, когато той се срещна отново с бившата си ученичка Асока Тано, изиграна от Розарио Доусън.

Дисни разкри вълнуващ поглед зад кулисите на завръщането на Хейдън Кристенсен. В клип, записан преди началото на стачката на SAG-AFTRA, създателят на сериала Дейв Филони споделя мотивите си за завръщането на героя.

Във видеото Филони разказва: "Знаете ли, докато измислях историята за Асока, просто си помислих: "Е, има възможност. Мога да срещна Анакин и Асока. Това е просто страхотно."

Това, което прави тази среща още по-специална, е историята зад кадър, която споделят Хейдън Кристенсен и Росарио Доусън. Интересно е да се отбележи, че преди това двамата актьори са се снимали заедно във филма от 2003 г. "Падение: Историята на Стивън Глас". Доусън обяснява, че се познават от десетилетия.

"Запознах се с Хейдън, когато бях на 16 години", спомня си Доусън. "Бяхме заедно в актьорска школа през лятото. Да имам такава история с него, наистина беше като да видя стар приятел."

“Асока” не е първият път, в който Кристенсен се връща към ролята на Анакин. Само миналата година актьорът обедини сили с колегата си от предисторията Юън Макгрегър в "Оби-Уан Кеноби", като се превъплъти в ролята на Вейдър и представи убедително ретроспективен образ на по-младия Анакин Скайуокър. "Асока" обаче предоставя на Кристенсен най-съществената му роля в "Междузвездни войни" след края на предисторияа през 2005 г., тъй като изследва съдбата на Анакин, който дава последен урок на бившата си ученичка в загадъчното измерение на Силата, познато като Света между световете.

Размишлявайки върху преживяването си, Кристенсен споделя: "Да облечеш костюма на Анакин, да облечеш джедайските одежди, това всеки път те разтърсва. Просто се чувствам много благодарен."

Асока" излиза всеки вторник по Дисни+.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Хейдън Кристенсен