"София Коледен град" продължава до 23 декември

Афиш България Добави коментар

"София Коледен град" продължава до 23 декември пред Националния дворец на културата в алеята до кино "Кабана". Коледното градче ще работи от 11:30 до 21:30 ч. с вход свободен, съобщават организаторите от "Пазари Възраждане" ЕАД с подкрепата на Столичната община. Проектът е част от Календара на културните събития на столицата.

© Morgane Le Breton

Участват над 15 изложители в специално изработени къщички и шатри очакват своите посетители.

Тази вечер в 19:00 ч. започва тематична музикална вечер с Георги Медникаров. На 11 декември, на сцената на кино "Кабана" ще излязат музикантите от група Jeremy?, а на 12 декември (неделя) от 16:00 до 18:00 ч. - солистите на вокалната група "Сладки пуканки" при Националния дворец на децата и солисти на арт център "Стринджендо". Входът за концертите е свободен!

На 11 декември (събота) от 11:00 и 12:00 ч. Столичният куклен театър предлага уъркшоп за деца "Да си направим коледна украса!", входът е с билети, които покриват стойността на материалите за уъркшопа. От 16:00 ч. е спектакълът "В очакване на Дядо Коледа" на "Арт театър".

Специален гост на "София Коледен град" ще бъде сдружението "Мечешки истории", които са подготвили доста интересни истории за живота на мечетата и защо не трябва да се страхуваме от тях.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър