“Пулсът на танца” - първият български филм за спортни танци тръгва по кината

Афиш Добави коментар

Най-новият филм на режисьора Георги Костов за интригуващият свят на състезателните спортни танци - “Пулсът на танца” тръгва по кината в цялата страна от 9-ти февруари.

Филмът пленява с красотата и грациозността на танците ,както и ни кара да се замислим за актуални теми като цената на победата, амбициите на родителите и как те се отразяват на децата. В главните роли участват доказали се с актьорският си талант актьори ката Ники Илиев ,Башар Рахал, Ивайло Захариев ,Любомир Ковачев ,Райна Караянчева,Сара Дранкулова и други ,както и нови таланти като Георг Киряков и Мартина Кондаклиева,които имат опит като реални състезатели и победители по спортни танци. Режисьорът на лентата Георги Костов, който е продуцент и съсценарист на този филм е добре познат на българската публика с първата българска гангстерска комедия “Пистолет куфар и три смърдящи варела” , “XIa” , “Академия за мъже” , “Опърничавите” , “Останалото е пепел” , първият български финансов трилър “Борсови играчи” . “

Радвам се ,че успяхме да заснемем “Пулсът на танца” и да го реализираме с финансовата подкрепа на Община Бургас. За мен беше истинско удоволствие да работя с екипа и да заснемем красиви гледки и кадри в този първи за България филм за спортни танци! Обичам да експериментирам и да предизвиквам себе си като правя филми в различни жанрове и смятам, че и този филм ще се хареса на публиката, защото засяга актуални теми и всеки ще намери по нещо за себе си в него! Ще бъда истински щастлив ,ако чрез “Пулсът на танца” успеем да вдъхновим все повече подрастващи да започнат да спортуват и изградят здравословни навици. За жалост в ежедневието виждаме много негативно влияние върху младото поколение и искрено се надявам с добри примери, спорт и възпитание това да се промени!”

Казва режисьорът Георги Костов.

На премиерата сред поканените гости ще бъдат: Звездният пиар и тв продуцент Атанас Лазаров, Елизабет Кравиц - актуалната Мис България 2023, Ива Атанасова - тв водеща Блондинка - news24/7, Силвия Джагарова, Наталия Гуркова, Галя Георгиева - Дует с кауза, Пейо Пеев - основател на легендарната група Спринт.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър