Олга Модева и Калоян Арсенов са новата светска двойка

Клюки Добави коментар

Популярната моделка Олга Модева и милионерът Калоян Арсенов, наследник на бившия екоминистър Долорес Арсенова, официализираха публично мълвата, носеща се от месеци в светските среди, че са двойка, появявайки се заедно на концерта на Галена в популярния столичен нощен клуб „Джанъм скай плаза“ в сряда вечерта.

Олга Модева с награда в категорията Мода-Лица, Награди Жена на годината 2012

Олга Модева с награда в категорията Мода-Лица, Награди Жена на годината 2012

© Миро Златев, Булфото

Чернокосата хубавица и Калоян многократно бяха поздравявани от Галена, която благослови връзката им. Младите влюбени се забавляваха до 5 след полунощ, давайки воля на чувствата си един към друг, целувайки се страстно.

Топмоделът Олга Модева, втора подгласничка в конкурса „Мис България 2011", се разведе преди 6 месеца след брак, продължил 4 години, но скорошната семейна разлъка вече изглежда като далечен спомен за нея. Ослепително красивата моделка сияе с новата си голяма любов Калоян Арсенов, не без известна доза завист констатират в светските среди. Калоян Арсенов, един от най-желаните и богати ергени в България, също има неуспешен брак с дете зад гърба си.

Синът на Долорес Арсенова се разведе преди три години със съпругата си Сара и оттогава е сингъл, макар многократно да е бил српряган като гадже на актуални певици, манекенки и инфлуенсърки. „Калоян и Олга са заедно от лятото и е въпрос на време да заживеят като семейство. Те се обича до полуда“, признават техни приятели.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър