Нетфликс направи филм с Хали Бери, който никога няма да може да гледате

Клюки Добави коментар

Нетфликс се отказва от "The Mothership" с Хали Бери, след като филмът се нуждае от мащабни презаснемания

Нетфликс реши да не излъчва научно-фантастичната драма "The Mothership" с Хали Бери, въпреки че снимките ѝ приключиха през 2021 г. Решението е свързано с многобройните забавяния на постпродукцията. Филмът се е нуждаел от мащабни презаснемания, за да бъде завършен.

Този ход следва тенденцията, зададена от Уорнър Брос, които преди това решиха да спрат премиерите на три почти завършени филма с цел намаляване на данъците на компанията.

Филмът трябваше да бъде с участието на Бери в ролята на Сара Морс, жена, която се бори да отгледа децата си, след като съпругът ѝ мистериозно изчезва от селската им ферма. Година след изчезването му тя открива странен, извънземен обект под дома си и това кара нея и децата ѝ да се впуснат в надпревара за намиране на изчезналия ѝ съпруг.

Матю Чарман, който е съсценарист на "Мостът на шпионите" заедно с братята Коен, трябваше да направи режисьорския си дебют с проекта. Той е и автор на сценария. Актьорският състав включваше още Моли Паркър, Джон Ортис и Омари Хардуик.

Хали Бери, която има договор за няколко филма с Нетфликс, ще се снима в следващия екшън трилър на стрийминг платформата - "The Union". През 2020 г. стрийминг услугата пусна и режисьорския ѝ дебют “Bruised".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: # Хали Бери