На 28 май е премиерата на "Круела" с Ема Стоун

Афиш Добави коментар

На 28 май е кинопремиерата на "Круела" с Ема Стоун, съобщават от "Форум филм".

Действието се развива в Лондон през 70-те години, в разгара на пънк-рок революцията. Историята е за това как едно талантливо, независимо и отказващо да следва обществените норми момиче се превръща в иконичния, обсебен от идеята за палто от далматинци злодей Круела де Вил.

Основната песен - Call me Cruella, която присъства в саундтрака и в албума с оригинална музика от филма, е на мултиплатинената, номинирана за редица престижни награди инди рок група Florence and The Machine.

"Някои от първите песни, които се научих да изпълнявам, бяха на Дисни. А често злодеите имат най-добрите музикални моменти във филмите. Затова, да помогна за създаването и изпълнението на песен за "Круела" е сбъдването на отколешна детска мечта. Много съм благодарна на Никълъс Брител и Дисни, че ми оставиха толкова голяма творческа свобода и че ми се довериха за красивата лудост на Круела", разказва вокалистката Флорънс Уелч.

Режисьор на "Круела" е Крейг Гилеспи, а сценарият е на Дана Фокс и номинираният за "Оскар" Тони МакНамара, по идея на Алин Брош МакКена, Кели Марсел и Стив Зисис, по романа "Сто и един далматинци" на Доди Смит. Участват още Марк Стронг, Пол Уолтър Хаузър, Емили Бийчъм, Джоел Фрай.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Ема Стоун #Круела #кино