Кевин Спейси иска край на дело, по което е обвинен в сексуално посегателство

Клюки Добави коментар

Кевин Спейси е поискал от съдия да прекрати делото за сексуално посегателство, заведено срещу него от актьора Антъни Рап, предаде Асошиейтед прес.

© Depositphotos

Чрез своите адвокати носителят на награда "Оскар" заявява, че твърденията на ищеца, че е станал обект на сексуален интерес през 80-те години по време на парти, не са истина. Тогава Рап е бил тийнейджър.

Защитниците на Кевин Спейси са внесли документи във федералния съд в Манхатън, според които предполагаемите събития, описани от Антъни Рап, никога не са се случвали.

Ищецът твърди, че е станал обект на сексуално посегателство през 1986 г. по време на парти, състояло се в дома на Кевин Спейси в Манхатън.

Според защитата няма доказателства, които да предполагат, че поведението на домакина е било с цел сексуално удовлетворение или злоупотреба с Рап.

Спейси "категорично отрича" описаното от Антъни Рап да се е случвало.

Адвокатите на ищеца не са отговорили на запитване, изпратено от Асошиейтед прес.

Когато Рап за първи път обяви публично твърденията си си през 2017 г., се появиха и обвинения от други хора и сложиха край на успешната филмова кариера на Кевин Спейси. Тогава той изтъкна в изявление, че не помни подобен случай, но поднесе извинения.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Кевин Спейси