Как да изберем подходящата макси рокля

Любопитно Добави коментар

Колко трудно е да бъдеш жена, чийто размер не се вписва в рамките на общоприетия идеал! Всеки път, минавайки покрай моден бутик, човек трябва само да въздъхне тъжно, гледайки тези ефирни, прекрасни парчета плат, които само слаби късметлийки могат да облекат върху тялото си.

Как да изберем подходящата макси рокля

Как да изберем подходящата макси рокля

Ако говорим за това какво предлагат модните дизайнери на пълните жени, това е просто тих ужас. По някаква причина роклите изглеждат като цветни торби с дупки за крайниците и главата. Изобилието от гънки, неравни ръбове, небрежно зашити детайли - всичко това прави дори доста привлекателна жена да изглежда като купа сено. А тенденцията да се направи талията под бюста? Това също изглежда като подигравка. Достатъчно е човек да облече нещо подобно, коремът изпъква невероятно и всички започват да гледат подозрително накриво - но това не е ли дреха за бременни?

Кажете не на ужасните цветове и стилове! Днес ще видите какви модели дълги рокли са подходящи за пълни момичета, а също така ще научите всичко за достойните и приемливи цветови комбинации.

Какъв е вашият тип тяло?

Както се досещате, има различни видове пълнота. Така че жените са просто невероятни късметлии, при които цялата маса е концентрирана върху бедрата и задните части. Или дори в областта на гърдите. Тук не е нужно да мислите какви стилове на рокли са подходящи за пълни, можете също да не търсите снимки. Почти всички от тях са създадени специално за вас. Чувствайте се свободни да вземете тази с талията на място, всякакъв цвят, с по-голяма и по-автентична пола.

Имате дори бял наличен. В развяваща се материя ще заприличате на римска жрица. Между другото, в храмовете на богинята на семейното огнище, едрите матрони бяха на почит, а не тънки, като чипс, момичета.

Но ако фигурата прилича на узряла ябълка, вечерните дълги рокли за пълни жени, които се предлагат в модните каталози, няма да ви подхождат. В крайна сметка, всички модели големи размери по някаква причина, за съжаление, имат талия. И ако не се вижда? „Ако няма талия, ще го направим“, каза една прекрасна шивачка. И това правило може да ви помогне, ако пълнотата не е много критична, тоест от 50-ти до 58-ми размер.

Когато дори не приличаш на ябълка, но все пак обичаш обемите си, с роклите те очаква пълна засада! Но има някои неща, които можем да направим за вас. Ето подходящ стил вечерна рокля за жени с наднормено тегло с размери 58 и нагоре.

Подходящ цвят на рокли за пълни

Битува мнението – и то няма как да се отърве и да не бъде изгонено с нажежено желязо от милите главички на дебелички, че черното вталява. Да, така е! Този цвят наистина прави фигурата визуално по-тонизирана и оформена.

Но не само черно. Чували ли сте някога израза „оранжевото е ново черно“? Може би трябва да обърнете внимание на други цветове, които също не са много пълни?

Стилът на къса рокля за пълна дама

Когато изобщо не се смущавате от очарователните си крака, няколко забавни тоалета с интригуващи дължини може да са идеални за вас. Красотата им е, че в тях, дори въпреки приятно заоблените бедра и пищяли, няма да изглеждате като неподредена дебела жена. Сложете тънки чорапи или прозрачен чорапогащник и се отправете на приятна лятна разходка без съмнение!

Стил на дълга рокля за макси дами

Пълните дами предпочитат дълги поли. Това е аксиома. В крайна сметка професионално подбраната дълга рокля може да скрие по-голямата част от недостатъците на фигурата, както и несъвършенството на линията на краката. В допълнение, обличането "на пода" дава възможност да се почувствате като очарователно женствена, желана красота.

Опитайте тези стилове на рокли за пълни жени и може би животът ви ще стане много по-красив и невероятен.

Във вечерната мода за впечатляващи жени и детайлни момичета цари господството на стиловете с висока талия. Ако нямате круша тип тяло, незабавно се откажете от това начинание. Талията на вечерната рокля трябва да е висока, но не толкова, че да лежи право под бюста.

Когато въпреки това сте лудо привлечени от модел, разширен от кръста, поне се уверете, че много гънки не излизат изпод гърдите. Те ще направят коремчето ви още по-голямо, дори по-забележимо от обикновено. И първият поглед на заинтересован мъж ще падне върху него. Нищо не можете да направите по въпроса, представителят на по-силния пол веднага ще започне да се чуди дали си струва да ви удря или „вече е зает“ и ето го, индикаторът е осмият месец от бременността.

Ефектен неразкроен стил на вечерна рокля за пълни дами. Изглежда много по-очарователно и не толкова двусмислено.

Също така се препоръчва на прекрасните дами с "изключителни постижения" да се фокусират върху "постиженията", а не върху недостатъците. Деколтето, което отваря гърдите, ще изиграе идеално своята роля и ще отклони погледа от мястото, където трябва да е талията.

Освен това цветовете на облеклото за партито не трябва да напомнят шарките на персийски килими. Оставете снимки на такива вечерни рокли за пълни за малко приятелско парти.

Що се отнася до дължината, тя може да варира до известна степен. За бизнес парти може да ви подхожда същата незаменима "малка черна рокля". Но имайте предвид, че не сте единствените, които ще дадат предпочитание на класиката и сравнявайки фигурите - вашите и вашите съперници, мнозина могат да стигнат до извода, че една рокля стои по-добре на друга дама.

Струва си да изберете вечерни рокли с дължина до долу за едра дама, те ще ви издигнат малко в очите на другите. И не е задължително да е черен. И преди сме писали за цветята.

Елегантни рокли за пълни

И така, повече или по-малко разбрахме как изглежда зашеметяваща вечерна рокля за пълни жени.

Сега да преминем към церемониалното облекло. В крайна сметка, ако сте поканени на сватба, вечерните рокли не винаги са подходящи. Тук, например, пухкави поли и дантела ще играят добра роля.

Освен това има малка тайна за това какъв стил на обличане подхожда на пълни момичета.

И на никого не му е хрумвало по нейно време, че техните потомци ще търсят стилове на рокли за пълни снимки. Пълнотата беше норма! О, съжалявам, старите дни не могат да бъдат върнати! Но ние ще се опитаме да променим общественото мнение и да докажем, че пълнотата също може да бъде красива. Особено когато роклята седи невероятно прекрасно.

И накрая, за още един церемониален вариант. Сватбеният стил на рокли за момичета с наднормено тегло е приложена снимка.

А тематичната рокля приятно ще отвлече вниманието от излишните килограми.

И това не е всичко за това какъв стил на рокли подхожда на пълни момичета.

Съвет

Опитайте колкото се може повече прекрасни рокли, не се отказвайте поне от това сладко действие. Който търси, непременно ще намери! И вие също рано или късно ще намерите идеалното облекло. Така че вечерната мода за пълните жени ще засенчи модата за слабите жени.

Успех в насоченото търсене! Надяваме се, че нашите съвети ще ви дадат посока, в която да продължите.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър