Ел Фанинг се сбогува със сериала "Велика"

Клюки Добави коментар

Ел Фанинг за края на сериала "Велика" : "Винаги ще се гордея с това, което постигнахме заедно"

Ел Фанинг в сериала "Велика"

Ел Фанинг в сериала "Велика"

Hulu обяви края на получилия одобрението на критиката сериал "Велика" през август, по време на актьорската стачка. Това възпрепятства Ел Фанинг да говори за сериала. Сега, след като ограниченията са премахнати, актрисата сподели искрените си размисли за неочаквания край на сериала.

Ел Фанинг, която изпълни главната роля на Екатерина Велика в сериала “Велика", се включи в социалните мрежи, за да изрази дълбоката си връзка със сериала.

Ел Фанинг в сериала "Велика"

Ел Фанинг в сериала "Велика"

"Скролвам по алеята на спомените", започва поста си тя. " Не можех да споделя подобаващо мислите си след новината за отмяната на "Велика". Това предаване означаваше много за мен. Споделените преживявания. Спомените, които никога няма да забравя."
"Тони Макнамара е доказан гений. Последните 3 сезона ме оформиха. Чрез ролята на Екатерина открих части от себе си, които не знаех, че притежавам", пише Фанинг.
Ел Фанинг в сериала "Велика"
Ел Фанинг в сериала "Велика"
"Обичам дълбоко всеки член на екипа и актьорския състав. И въпреки че няма да успея да закопчая корсета си за последен път, завинаги се гордея с това, което постигнахме заедно." - написа тя.
Тя заключи: "В моите представи Катрин остава "разтърсваща цяла нощ", която най-накрая се превръща в лидера, в който винаги сме знаели, че ще се превърне, множество любовници, хвърлени за добро, много макарони, шотове водка, дълги речи, битки на остроумието и, разбира се, ХУУЗЗА!!!!!!!!!!!!!!!! 🥂"

Нейният колега Никълъс Холт коментира публикацията, споделяйки, че са имали "твърде много блестящи моменти на и извън екрана" и я нарича "най-великата".

Новината, че "Велика" е прекратен през август, изненада мнозина, като се има предвид положителното отношение на критиката и седемте номинации за "Еми" за трите му сезона на сериала. Фанинг и Хоулт получиха актьорски номинации през 2022 г., а създателят Тони Макнамара и режисьорът Мат Шакман получиха номинации за сценарий и режисура.

Сериалът "Велика" беше излъчван в България в стрийминг платформата HBO Max.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: #Ел Фанинг