Джена Малоун се снимала в голата сцена в "Игрите на глада 2" без Дженифър Лорънс

Клюки Добави коментар

Джена Малоун и Дженифър Лорънс снимат поотделно пикантна сцена в "Игрите на глада: Възпламеняване”

Джена Малоун разкри, че тя и Дженифър Лорънс са снимали пикантната сцена в "Игрите на глада: Възпламеняване" по отделно. Лорънс е била болна по време на заснемането на известната сцена в асансьор.

В интервю за Variety по време на премиерата на “Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии” в Лос Анджелис: Джена Малоун разказа подробности за извесната сцена с асансьор от Игрите на глада: Възпламеняване.

"Сцените, които са забавни, никога не са забавни за осъществяване - онзи ден Джен беше болна, така че в крайна сметка я снимахме без Джен и в асансьора нямаше много хора", спомня си Малоун. "Така че мисля, че просто действахме и се опитвахме да извлечем максималното, което можехме да постигнем, защото беше заснетоа в истински хотел."

Тя добави, че "това е магията на филмовото изкуство, тъй като се нуждаете само от няколко секунди, за да създадете нещо трайно."

В запомнящата се сцена Катнис се вози в асансьор заедно с Джоана, Хеймич Абърнати (Уди Харелсън) и Пийта Меларк (Джош Хътчърсън) - по време на което Джохана заявява, че нейният "стилист е пълен идиот", и започва да се съблича.

"Район 7, дървен материал, дървета. С удоволствие бих сложилa брадвата си върху лицето й. И какво мислите сега, след като целият свят иска да спи с вас?" - провокативно пита тя, като ги гледа с многозначителна усмивка. На излизане тя оставя триото в шок, като казва: "Благодаря, нека да го направим пак някой път", преди Хеймич най-накрая да разкрие самоличността на Джохана пред Пийта и Катнис.

На премиерата на “Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии” Малоун също така разкри, че е развълнувана да види филма със "свежи очи", защото не е чела книгата, по която е създаден.

“Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии” излиза по кината от 17 ноември.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър