„Черната пантера 2“ все още е начело на бокс-офис класацията в САЩ

Афиш Добави коментар

Черната пантера: Уаканда завинаги“ все още е начело на бокс-офис класацията в САЩ и Канада, съобщават АФП и АП. Втората част от афрофутуристичната сага добавя към приходите си още 64 млн. щатски долара, 45,9 млн. от които само за уикенда.

Общите приходи на „Уаканда завинаги“ от прожекции в целия свят стават 675,6 млн. щатски долара. Филмът, разказващ за случващото се след смъртта на Тчала, е начело в класацията за три уикенда.

Зрителите в Северна Америка са предпочели тази продукция на „Марвел“ пред анимацията на „Дисни“ „Чуден свят“, която събира 18,6 млн. щатски долара в рамките на уикенда.

На трето място е „Devotion” („Атака на мост“) - историята на двама пилоти от американските военноморски сили, с 9 млн. приходи.

На четвърто място в бокс-офис класацията на Северна Америка е „Менюто“ – едновременно хорър, криминале и комедия, със 7,3 млн. щатски долара приходи. Участват Рейф Файнс и Аня Тейлър-Джой.

Супергероят „Черния Адам“ е на пета позиция с малко под 5 млн. приходи.

Шесто място в бокс-офис класацията на Северна Америка заема „Семейство Фейбълман“ с 3 млн. щатски долара. Филмът е автобиографична драма, посветена на детството и тийнейджърските години на Стивън Спилбърг. Канибалската история „Изцяло и напълно“ с Тимъти Шаламе печели 3,6 млн. и е на седмо място. На осма позиция е „Билет за рая“ с 2,6 млн. долара. Деветото място е за „The Chosen Saison 3: Episodes 1 et 2" с 2,1 млн. щатски долара. На десето място е лентата „Нейната дума“ с 1,5 млн. щатски долара.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър