Burberry Hero Eau De Parfum - ухание, базирано на топлата чувственост на три вида кедър

Любопитно Добави коментар

Мъжкият Burberry Hero Eau De Parfum е представен през 2022 година. Дървесно-пикантното ухание е сред новите предложения в каталога на британския моден и парфюмериен бранд Burberry.

Ароматната композиция е разработена от доказания в бранша майстор Орелиен Гишар. В работата си потомственият парфюмерист се вдъхновява от магията на природата и силата на всеки човек сам да кове съдбата си. Орелиен Гишар създава ухания с послание, които не се влияят от преходни моди и тенденции. Едно от тях е Burberry Hero Eau De Parfum.

Уханната композиция на Burberry Hero Eau De Parfum носи усещане за хармония

Универсалният мъжки аромат може да се носи през всички сезони, но най-подходящ е за есента и зимата, благодарение на наситената си уханна композиция. Парфюмният коктейл се открива с нотки борови иглички и олибанум. В сърцевината са преплетени акценти от бензоин и тамян, а базовият акорд е съчетал три вида кедър - Атласки, Хималайски и Вирджински. Привлекателното и пристрастяващ ухание на Burberry Hero Eau De Parfum превръща парфюма в идеален избор за специални поводи. Може да го носите и в ежедневието си, но внимавайте с количеството, което нанасяте, особено, ако работите в офис с други колеги.

Акордът от кедър придава чувственост и дълготрайност на Burberry Hero Eau De Parfum

Етеричното масло, извлечено от красивото иглолистно дърво, е една от най-древните съставки в парфюмерията. Прилаган предимно във финала на съвременните уханни композиции, той придава завършеност на ароматите. Дървесната нотка кедър е определяна от анализатори като топла, богата и изпълнена със сладък привкус, което придава допълнителна чувственост и финес на уханната композиция на Burberry Hero Eau De Parfum, в която на кедъра е отредена основна роля.

Всяка парфюмна комбинация с кедър притежава своя характерна индивидуалност, като конкретното съчетание на нотки е подбрано съобразно внушението, което се цели.

Според експерти, топлата и чувствена нотка кипарис допълва по най-добрия начин уханните коктейли, в които са включени акценти от жасмин, роза, бергамот, канела, нероли, портокал, бял бор, тамян, лавандула, хвойна, лимон, розмарин и др.

Парфюмът Burberry Hero Eau De Parfum е насочен към мъже, които смело се изправят срещу предизвикателствата

Историята за обикновен човек, който се превръща в митично създание в мощно море е в основата на рекламната кампания на този завладяващ мъжки парфюм от Burberry. За лице на уханието е избран номинираният за Оскар актьор Адам Драйвър. Представянето на парфюма е вдъхновено от силата и смелостта, които са нужни, за да се хвърлиш в неизвестното, но въпреки това да останеш верен на себе си и да следваш собствените си ценности и разбирания за добро и зло. Благодарение на уханната си композиция, която се запомня и на характерното посление, което носи, Burberry Hero Eau De Parfum е парфюм, който привлича мъже по целия свят. Той се нарежда достойно до ароматните предложения в каталога на Burberry и впечатлява със своята хармоничност и с привлекателната сила, която има.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър