Български моден инфлуенсър получи покана от Филип Плейн

Клюки Добави коментар

След връчването на годишните награди „Faces & Brands 2024“, на които Пит Андречев спечели две статуетки за проектите си с Philipp Plein и колаборацията на Half Magazine с Delirium, модният инфлуенсър отлетя за Кан. Пит и майка му бяха сред ВИП гостите в дома на световноизвестния дизайнер Филип Плейн, информират от PRofile international.

© PRofile international

Пит живее в Америка, но има български корени и бе единственият, който получи лична покана от дизайнера за бляскавото събитие. С подкрепата на „Глобал Брандс“, партньори на Half Magazine, Пит присъства на едно от най-бляскавите ревюта на Плейн, където бяха представени новите модели за лятото на 2025 година, озаглавени „Rumble in the Jungle du Roi“.

Преди началото на събитието дизайнерът разговаря с Пит, впечатлен от успехите му като моден инфлуенсър, и го покани на следващото си ревю в Милано през септември. Филип Плейн направи специален жест, като даде ексклузивно интервю за българските последователи на Пит. В интервюто дизайнерът сподели какво го е вдъхновило за създаването на новата колекция, в която всички дрехи са ръчно изработени. Плейн разкри, че подобни ревюта организира два пъти годишно в къщата си във Франция.

По време на филмовия фестивал, на който бяха раздадени тазгодишните награди „Оскар“, Плейн даде прием в дома си в Ел Ей, където организира невиждано шоу. На събитието присъстваха Пит и ВИП гости, както и модни инфлуенсъри от цял свят, информират от PRofile international.

© PRofile international
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър