"Бохемски схеми" взриви мрежата

Клюки Афиш Добави коментар

Иво, е талантливият млад акцент, който със своя дебютен хит "Бохемски Схеми" привлече не само нашето внимание, но и стана истинска сензация в света на социалните мрежи и музикалните платформи. Зад името Иво стои Ивелин Иванов, 19-годишен музикален чудак, роден и израснал в чаровния град Варна.

"Бохемски Схеми" - този модерен музикален балкански хит не може да остане незабелязан. Песента ни завлича със своето хипнотично звучене и незабравима мелодия. Иво успя да превърне своята първа самостоятелна творба в музикално събитие, което няма как да пропуснете.

Не само в музикалните платформи и YouTube плейлистите, "Бохемски Схеми" вече има място в сърцата на радиостанциите и клубовете. Това е началото на зашеметяващата музикална кариера на Иво, който обещава да продължи да ни радва с още качествена и иновативна музика. Видеоклипът към песента ни предлага незабравимо зрелище и включва участието на някой толкова красиви и талантливи като Руми, известна като Мис Русе.

Ивелин Иванов, или просто Иво, е завършил Математическа гимназия "д-р П. Берон" във Варна и този начин осигурил стабилната си основа, но още от дете си се влюбил в музиката. Поучавал се е под наставничеството на професор Иван Кръстев и вече през 2019 година участвал в няколко музикални конкурса, изпълнявайки естрадни песни на български и английски.

През 2020 година Иво се изправил пред "Кръстопът на музите" и спечелил специална награда - Дипломант 1-ва степен. Неговият глас се появява и като бек вокал в изпълнението на народния изпълнител Ивайло Герасимов. Освен това, той завоюва първо и второ място в конкурса "Звезден сблъсък" за вокално пеене на български и английски през декември 2020 година.

Иво не се ограничава само до българската музикална сцена. Той вече има успешен проект в дует с любимеца на Турция, победител в турския формат "Турция Попстар", с песента "Оставам".

Млад, талантлив и готов да завладее сърцата на публиката с музиката си - Иво е явно на път да стане истинска музикална звезда. Следете го внимателно, защото тази бохемска схема със сигурност няма да ни остави равнодушни!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър