free tracking

Избор и грижа за спалното бельо

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
най-подходящото спално бельоКое е най-подходящото спално бельо?

Мненията са много, но най-важен и значим фактор остава индивидуалният ви вкус и онова, в което се чувствате най-добре. Ако обичате да се грижите за кожата си, то добър вариант са памучните материи. Неговите вариации са няколко, сред които най-добри са сатен или ранфорс. Съществуват много скъпи и маркови памучни спални комплекти, които немалко семейства закупуват за удобството в спалнята си.

Относно цвета, мненията също са разнородни. Някои специалисти казват, че не е за предпочитане да избирате едноцветни чаршафи, особено, ако те са в тъмните гами. Според Фън Шуи черното е недопустим цвят за вашата спалня. Препоръчително е да избирате цветни чаршафи, върху които въпреки това да преобладава само един цвят и това да прави впечатление.

Факт е, че не всеки обръща внимание на това какви чаршафи поставя върху спалнята си, но ако се замислите – сменяйки спалния комплект, вие подновявате сякаш цялата стая. Всеки чифт калъфки и чаршафи създават различна атмосфера и без да купувате нещо ново или да размествате, влизайки в стаята си, ви се създава усещане, че нещо е променено. А, няма кой да отрече, че промените са освежаващи и необходими.

Ако искате спалното ви бельо да бъде използвано дълго време, то е редно още преди закупуването му да се интересувате от качеството, материала и тъканите, с които направено. Както вече споменахме най-купувани са памучните материи, а доста популярен и жакардът. Взимайки си спално бельо, който е цветен, наситен и ярък е от особено значение до кога тези прекрасни цветове ще останат такива, каквито са. Отговорът се крие в характеристиките му, които са посочени на етикетите на всеки комплект.

най-подходящото спално бельо

Важно е какво знаете за спалното бельо не само преди да го купите, от значение е как го третирате и след това. Всъщност тези ваши действия определят и колко дълго време ще го ползвате. Спазвайте инструкциите и препоръките, които съпровождат комплекта или са посочени на етикетите. Цветните чаршафи изпирайте на ниски градуси или най-оптимално, на онези, които са дадени за препоръчителни. Белите чаршафи третирайте с препарати, които са за бяло пране.

Мода и Суета

Няколко стъпки към перфектна форма за лятото
Ако искаш да бъдеш в топ форма за горещия сезон – има няколко стъпки, които ще те отведат до целта.

Класация на най-неудобните обувки, които можете да носите
Независимо от своята изтънченост и красота, които напълно опияняват женското съзнание, обувките...

Прости съвети за сложния избор на абитуриентска рокля
Едва ли има момиче, което, в очакване на красивата вечер, отбелязваща прехода му от гимназиална...

Да сготвим вкусно

Пръчици с орехи и шоколад
Продукти: За тестото: 130 г масло или маргарин130 г захар3 жълтъка130 г брашно1 лъжичка бакпулвер130 г...

Скариди с манго и краставица
Продукти:150 г варени тигрови скариди1 краставица1 манго1 червена люта чушка, ситно нарязана1 или 2...

Здраве и Красота

Полезните свойства на зелето
Зимата с невидими стъпки се приближава, затова се запасете с повече зелеви...

Първи признаци на бременност
Симптомите на бременността са различни за всяка жена и за всяка бременност,...