free tracking

Комплект ръчни инструменти – за ремонти по мъжки

3.4 1 1 1 1 1 Rating 3.40 (5 Votes)

Комплект ръчни инструментиЗаради често повтаряща се ситуация, в която някой притичва до съседа, за да вземе я клещи, отвертка, втулка или кози-крак, се е създал анекдот: Ако всички комшии съберат инструментите си на едно място, ще се получи пълен комплект ръчни инструменти. Там може би ще се намерят неща, които дори самите им собственици не знаят за какво се използват, но пък за един майстор те винаги могат да се превърнат в помощник от първа ръка.

Съседът с лазерния нивелир или такера за кабели обаче не винаги си е вкъщи. Затова, всеки мъж, който има усет и склонност сам да прави ремонти вкъщи, или да поправя разни джаджи е задължително да си осигури комплект ръчни инструменти. Този богат избор, който се намира в куфара, ще му бъде от полза за всякакви ситуации. От ремонти в банята и кухнята; ремонт на малки и по-големи електроуреди; ремонти в килера или гаража; ремонти по дворните съоръжения;  и т.н.

Разбира се, когато става дума за комплект ръчни инструменти се има предвид, че това е куфар, който съдържа в себе си най-разнороден инструментариум, който може да се използва в различни по вид ремонти и дейности. Именно на тази разнородност на комплекта се дължи и неговата мултифункционалност. Затова той може да намери приложение не само като помощник в дома, но и в гаражи, магазини, автомивки, в офиса, в колата ако се наложи и още на редица други места.

Един комплект ръчни инструменти съдържа в себе си най-често използваемите такива в ежедневната практика. Като богатството се състои в различните размери на инструментите, които са определени със стандарт. Това са отвертки, клещи, гаечни ключове, метър, нивелир, вложки, чук, фазомер и т.н. За майстори, които работят в специфични условия и имат нужда например от различни по размер вложки, има комплекти, които предлагат точно това. Например има комплекти само с отвертки – комбинирани, плоски и кръстати. Има комплекти с различните по размер ключове за маслен филтър. Комплект звездогаечни ключове и пр.

Комплектът ръчни инструменти е задължителен помощник на всяко домакинство, майстор или фирма дограма или строителство, на изгодна цена и с изключително богато приложение.

Мода и Суета

Огледален шик през лятото
Отворете кое да е списание или моден блог, влезте в кой да е търговски център или просто се...

Дамски обувки пролет/лято 2015
Този сезон модната тенденция при дамските обувки е като при дрехите - многоцветни и много...

Полезните морски водорасли
Във водораслите има невероятен запас от елементите, които се съдържат и в нашия...

Да сготвим вкусно

Печена тиква с мед и орехи
Продукти:половин тиква (може и повече)захар на вкусканеламед орехови ядки

Шоколадови топчета с ром
Продукти:1 пакетче обикновенни бисквити – 155 - 200 гр.1 ч.ч. немлени орехи1 ч.ч. пудра захар1 пакетче...

Здраве и Красота

Да се храним с цветове
Все повече от всякъде ни засипват с информация за здравословното хранене....

Зеленият чай е полезен за сърцето
Зеленият чай е част от древната китайска традиция за много поколения , а...