free tracking

Комплект ръчни инструменти – за ремонти по мъжки

3.4 1 1 1 1 1 Rating 3.40 (5 Votes)

Комплект ръчни инструментиЗаради често повтаряща се ситуация, в която някой притичва до съседа, за да вземе я клещи, отвертка, втулка или кози-крак, се е създал анекдот: Ако всички комшии съберат инструментите си на едно място, ще се получи пълен комплект ръчни инструменти. Там може би ще се намерят неща, които дори самите им собственици не знаят за какво се използват, но пък за един майстор те винаги могат да се превърнат в помощник от първа ръка.

Съседът с лазерния нивелир или такера за кабели обаче не винаги си е вкъщи. Затова, всеки мъж, който има усет и склонност сам да прави ремонти вкъщи, или да поправя разни джаджи е задължително да си осигури комплект ръчни инструменти. Този богат избор, който се намира в куфара, ще му бъде от полза за всякакви ситуации. От ремонти в банята и кухнята; ремонт на малки и по-големи електроуреди; ремонти в килера или гаража; ремонти по дворните съоръжения;  и т.н.

Разбира се, когато става дума за комплект ръчни инструменти се има предвид, че това е куфар, който съдържа в себе си най-разнороден инструментариум, който може да се използва в различни по вид ремонти и дейности. Именно на тази разнородност на комплекта се дължи и неговата мултифункционалност. Затова той може да намери приложение не само като помощник в дома, но и в гаражи, магазини, автомивки, в офиса, в колата ако се наложи и още на редица други места.

Един комплект ръчни инструменти съдържа в себе си най-често използваемите такива в ежедневната практика. Като богатството се състои в различните размери на инструментите, които са определени със стандарт. Това са отвертки, клещи, гаечни ключове, метър, нивелир, вложки, чук, фазомер и т.н. За майстори, които работят в специфични условия и имат нужда например от различни по размер вложки, има комплекти, които предлагат точно това. Например има комплекти само с отвертки – комбинирани, плоски и кръстати. Има комплекти с различните по размер ключове за маслен филтър. Комплект звездогаечни ключове и пр.

Комплектът ръчни инструменти е задължителен помощник на всяко домакинство, майстор или фирма дограма или строителство, на изгодна цена и с изключително богато приложение.

Мода и Суета

Късите прически са хит на сезона
Както всяка година модната тенденция за прическите далеч не е една. Така е и този сезон,...

Яжте моркови и сливи за да сте красиви
Неотдавна проведено изследване от специалисти от Бристолския университет установи любопитен...

10 "престъпления" срещу хубавата кожа
Общоизвестна истина е, че безупречната кожа се дължи на комбинация от добри гени и правилни грижи....

Да сготвим вкусно

Един живот така прекрасен
София, Истанбул, Виена, Лисабон или Рим - декември е месец, в който Европа излиза във ваканция...

Печена пъстърва с орехов сос
Продукти: 2 средно големи пъстърви2 глави лук1 с.л. сол1 с.л. чеснов прах3 ч.л. майонеза1/2 лимон За...

Здраве и Красота

Оризът - азиатското чудо за добра форма
Оризът е една от най-полезните зърнени култури, чиито здравословни качества...

Ранното закаляване при бебето
За да расте здраво и силно, всяко дете трябва да бъде закалявано още от...