website page counter
logo 2019 005

Комплект ръчни инструменти – за ремонти по мъжки

3.4 1 1 1 1 1 Rating 3.40 (5 Votes)

Комплект ръчни инструментиЗаради често повтаряща се ситуация, в която някой притичва до съседа, за да вземе я клещи, отвертка, втулка или кози-крак, се е създал анекдот: Ако всички комшии съберат инструментите си на едно място, ще се получи пълен комплект ръчни инструменти. Там може би ще се намерят неща, които дори самите им собственици не знаят за какво се използват, но пък за един майстор те винаги могат да се превърнат в помощник от първа ръка.

Съседът с лазерния нивелир или такера за кабели обаче не винаги си е вкъщи. Затова, всеки мъж, който има усет и склонност сам да прави ремонти вкъщи, или да поправя разни джаджи е задължително да си осигури комплект ръчни инструменти. Този богат избор, който се намира в куфара, ще му бъде от полза за всякакви ситуации. От ремонти в банята и кухнята; ремонт на малки и по-големи електроуреди; ремонти в килера или гаража; ремонти по дворните съоръжения;  и т.н.

Разбира се, когато става дума за комплект ръчни инструменти се има предвид, че това е куфар, който съдържа в себе си най-разнороден инструментариум, който може да се използва в различни по вид ремонти и дейности. Именно на тази разнородност на комплекта се дължи и неговата мултифункционалност. Затова той може да намери приложение не само като помощник в дома, но и в гаражи, магазини, автомивки, в офиса, в колата ако се наложи и още на редица други места.

Един комплект ръчни инструменти съдържа в себе си най-често използваемите такива в ежедневната практика. Като богатството се състои в различните размери на инструментите, които са определени със стандарт. Това са отвертки, клещи, гаечни ключове, метър, нивелир, вложки, чук, фазомер и т.н. За майстори, които работят в специфични условия и имат нужда например от различни по размер вложки, има комплекти, които предлагат точно това. Например има комплекти само с отвертки – комбинирани, плоски и кръстати. Има комплекти с различните по размер ключове за маслен филтър. Комплект звездогаечни ключове и пр.

Комплектът ръчни инструменти е задължителен помощник на всяко домакинство, майстор или фирма дограма или строителство, на изгодна цена и с изключително богато приложение.

Мода и Суета

Авокадо за гладка кожа
Екзотичният плод авокадо е не само вкусен и разхлаждащ през лятото, но и може да ни помогне да...

Ким Кардашиян показва форми за фотосесия на Бали
Американската риалити звезда Ким Кардашиян (на английски: Kimberly Noel „Kim“ Kardashian) реши отново да...

10 безплатни идеи за подарък
Зарадвайте любимия (ата), като му (и) поднесете с любов някои или всички тези подаръци! Няма да ви...

Да сготвим вкусно

Датска салата с макарони
Продукти:200 г макарони (например, раковинки)1 малка глава карфиол1 малък корен от целина2 моркова200...

Крем супа от червена леща с моркови
Продукти: 250 г червена леща1-2 бр. моркови1 глава луккимион

Гулаш с ябълки
Продукти:500 г свинско месо1 чаша ябълков сокябълки1 с.л. доматено пюресол2 с.л. сметана1 с.л. брашно3...

Здраве и Красота

Храната през лятото
В студените зимни дни обикновено ни се иска да хапнем топла супа, да пийнем...

Какво да правим при слънчево изгаряне?
Лято е, отивате на плажа, а там опасността от изгаряне е нещо реално....

Череши вместо хапчета
Черешите ни дават много полезни вещества и освен че са изключително вкусни,...

Снап рамки