free tracking

Хотелите в София

4.8 1 1 1 1 1 Rating 4.80 (5 Votes)

Sofia hoteli 2015Хотелите на София са разположени на най-различни места в зависимост от тяхното предназначение и евентуална клиентела.
В непосредствана близост до околовръстното шосе, до бул. България и крайпътните бензиностанции са разположени хотели обслужващи предимно преминаващите през или покрай столицата туристи и пътници.

Те са най-удобни за тях, тъй като са в близост до основните пътни магистрали, разполагат и с големи паркинги за товарни автомобили, автобуси, кемпери и дори лодки. Така не им се налага да търсят хотели в София и във вътрешността на града.

За студентите и учениците са предназначени по-малки и евтини хотели в София които са в близост до университетите и училищата.
Хотелите в София които обслужват скиорите през зимата и туристите на Витоша през лятото са разположени в полите на планината, по-близо до природата, пистите и еко пътеките.

Многото частни хотели в София са разположени предимно в центъра. Повечето от тях принадлежат на реститути, които са успели да върнат старите бащини имоти в малките улички на София и да ги превърнат в уютни малки хотелчета, но изключително красиви и не толкова скъпи.

Филиалите на големите хотелски вериги като Шератон, Кемпински-Зографски ,Европа и други са както навсякъде по света – предимно в център на града и изглеждат абсолютно по същия начин, както са в Америка, Австралия или Азия например.
Освен изключителните си видове хотелиерски услуги тези хотели в София са се превърнали и в бизнес центрове, място за семинари, премиери на филми и модни ревюта – все неща близко до хотелския лукс и необходимост.

Хотелите в София предлагат възможност да бъдат избрани и в интернет, тъй като почти всеки от тях има своя страница, която постоянно актуализира както по отношение на услугите, така и по отношение на цените.

Хотели в София има за всеки вкус и за всеки джоб, те ви очакват ! А от вас зависи дали ще си позволите това удоволствие, или ще спите в колата, на автогарата и или жп гарата, когато ви се налага да спрете в София, преди да продължите за където и да пътувате – в страната, в съседна държава, на друг континент или на някое екзотично място за релакс.

Мода и Суета

Какъв подарък да изберем на любимия за Свети Валентин
14 февруари е специален ден за всички, които се обичат. Затова трябва по някакъв по-специален начин...

Грижа за красотата в домашни условия
Нищо не е по-добро от домашно приготвените козметични продукти, когато става въпрос за грижа за...

Маркови дрехи и обувки – въпрос на личен избор или не!?
Често си задаваме въпроса дали да си вземем маркови дрехи, маркови дънки, маркови якета и прочие...

Да сготвим вкусно

Пилешки гърди с грейпфрут
Продукти:4 броя пилешки гърди (филе), без кожа4 с.л. мед1 грейпфрутсол и черен пипер на вкус

Мъфини с боровинки и шоколад
Продукти: 2 яйца1 ч.ч. захар1 ч.ч. кисело мляко + 1 ч.л. сода бикарбонаткората на един лимонбрашно,...

Здраве и Красота

Пресният лук - вкусен и полезен
Освен че придава на храната свеж аромат, пресният зелен лук гарантира и...

Mагнезиева диета
Целта на тази диета е да снабди организма с продукти, богати на магнезиеви...