free tracking

Хотелите в София

4.8 1 1 1 1 1 Rating 4.80 (5 Votes)

Sofia hoteli 2015Хотелите на София са разположени на най-различни места в зависимост от тяхното предназначение и евентуална клиентела.
В непосредствана близост до околовръстното шосе, до бул. България и крайпътните бензиностанции са разположени хотели обслужващи предимно преминаващите през или покрай столицата туристи и пътници.

Те са най-удобни за тях, тъй като са в близост до основните пътни магистрали, разполагат и с големи паркинги за товарни автомобили, автобуси, кемпери и дори лодки. Така не им се налага да търсят хотели в София и във вътрешността на града.

За студентите и учениците са предназначени по-малки и евтини хотели в София които са в близост до университетите и училищата.
Хотелите в София които обслужват скиорите през зимата и туристите на Витоша през лятото са разположени в полите на планината, по-близо до природата, пистите и еко пътеките.

Многото частни хотели в София са разположени предимно в центъра. Повечето от тях принадлежат на реститути, които са успели да върнат старите бащини имоти в малките улички на София и да ги превърнат в уютни малки хотелчета, но изключително красиви и не толкова скъпи.

Филиалите на големите хотелски вериги като Шератон, Кемпински-Зографски ,Европа и други са както навсякъде по света – предимно в център на града и изглеждат абсолютно по същия начин, както са в Америка, Австралия или Азия например.
Освен изключителните си видове хотелиерски услуги тези хотели в София са се превърнали и в бизнес центрове, място за семинари, премиери на филми и модни ревюта – все неща близко до хотелския лукс и необходимост.

Хотелите в София предлагат възможност да бъдат избрани и в интернет, тъй като почти всеки от тях има своя страница, която постоянно актуализира както по отношение на услугите, така и по отношение на цените.

Хотели в София има за всеки вкус и за всеки джоб, те ви очакват ! А от вас зависи дали ще си позволите това удоволствие, или ще спите в колата, на автогарата и или жп гарата, когато ви се налага да спрете в София, преди да продължите за където и да пътувате – в страната, в съседна държава, на друг континент или на някое екзотично място за релакс.

Мода и Суета

5 естествени средства да се отървете от пъпките
Как да се отървем от ужасните, досадни пъпки, без да харчим излишни пари за скъпа козметика? Много...

Какво трябва да знаем за бельото
Днес се продават най-различни видове бельо и голяма част от тези видове съвсем не са безобидни....

Актуалните обувки за студения сезон
Изключително разнообразни, елегантни и атрактивни – така накратко могат да се опишат актуалните...

Да сготвим вкусно

Броколи за двама
Продукти: 1 пакет замразени броколи200 гр. заквасена сметана200 гр. топено сирене200 гр....

Палачинки с лимонада
Продукти: 1 л. лимонада2 яйца500 гр. брашно1 щипка сол400 гр. течен шоколад Начин на приготвяне: Яйцата...

Здраве и Красота

7 причини да хапваме сушени плодове
На пазара все още е пълно с разнообразни пресни плодове, но наближава...

Красива фигура след раждане
Експерти съставиха примерен хранителен режим, който да помогне на младите...