website page counter
Клюки и новини

Хотелите в София

4.8 1 1 1 1 1 Rating 4.80 (5 Votes)

Sofia hoteli 2015Хотелите на София са разположени на най-различни места в зависимост от тяхното предназначение и евентуална клиентела.
В непосредствана близост до околовръстното шосе, до бул. България и крайпътните бензиностанции са разположени хотели обслужващи предимно преминаващите през или покрай столицата туристи и пътници.

Те са най-удобни за тях, тъй като са в близост до основните пътни магистрали, разполагат и с големи паркинги за товарни автомобили, автобуси, кемпери и дори лодки. Така не им се налага да търсят хотели в София и във вътрешността на града.

За студентите и учениците са предназначени по-малки и евтини хотели в София които са в близост до университетите и училищата.
Хотелите в София които обслужват скиорите през зимата и туристите на Витоша през лятото са разположени в полите на планината, по-близо до природата, пистите и еко пътеките.

Многото частни хотели в София са разположени предимно в центъра. Повечето от тях принадлежат на реститути, които са успели да върнат старите бащини имоти в малките улички на София и да ги превърнат в уютни малки хотелчета, но изключително красиви и не толкова скъпи.

Филиалите на големите хотелски вериги като Шератон, Кемпински-Зографски ,Европа и други са както навсякъде по света – предимно в център на града и изглеждат абсолютно по същия начин, както са в Америка, Австралия или Азия например.
Освен изключителните си видове хотелиерски услуги тези хотели в София са се превърнали и в бизнес центрове, място за семинари, премиери на филми и модни ревюта – все неща близко до хотелския лукс и необходимост.

Хотелите в София предлагат възможност да бъдат избрани и в интернет, тъй като почти всеки от тях има своя страница, която постоянно актуализира както по отношение на услугите, така и по отношение на цените.

Хотели в София има за всеки вкус и за всеки джоб, те ви очакват ! А от вас зависи дали ще си позволите това удоволствие, или ще спите в колата, на автогарата и или жп гарата, когато ви се налага да спрете в София, преди да продължите за където и да пътувате – в страната, в съседна държава, на друг континент или на някое екзотично място за релакс.

Мода и Суета

Дрехите и обувките говорят
Нашият характер – това сме ние и той се отразява във всички аспекти на нашия живот – от избора на...

Как да защитите косата си през лятото?
Косата ти всекидневно е изложена на вредни външни влияния като слънчеви лъчи, вятър, стилизиране...

Mодните тенденции при банските костюми за лято 2014-та
Изборът на бански костюм определено не е любимото занимание на повечето жени и причините за това...

Да сготвим вкусно

Домашен великденски козунак
Продукти: 1 кг брашно1 ч.ч. захар5 яйцамая (колкото кибритена кутийка)1 и 1/2 ч.ч. прясно мляко1 ч.ч....

Ябълков сладкиш с малини
Продукти: 1 ябълка200 г малини125 мл прясно мляко280 г брашно1 яйце100 г масло150 г захар

Здраве и Красота

Консумирайте храни, съдържащи висок процент вода
По-здравословно от пиенето на вода е консумирането на храни, които я...

Сънят разхубавява
Неслучайно Спящата красавица е спала 100 години - иначе щеше да е Будната...