5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)

Angelina Jolie 00Днес, Анджелина Джоли (Angelina Jolie) навършва 40 години. Тази жена, без съмнение, принадлежи към най-големите секс символи на нашето време.

Ако тя си бе избрала друга професия, например сервитьорка или банков служител, то работата на тези организации със сигурност щеше да спре!

В чест на рождения ден на тази велика актриса, многодетна майка и съпруга на Брад Пит (), решихме да си припомним петте най-съблазнителни роли на Анджелина.

"Да изчезнеш за 60 секунди" (2000)

Младата и ексцентрична героиня с руса, раста прическа, изиграна от Анджелина Джоли във филма, изглежда много далеч от тази на елегантната жена, която познаваме днес.

Gone in sixty seconds 01

"Първороден грях" (2001)

Страстта между Антонио Бандерас и Анджелина Джоли във филма наистина е изгаряща. В него Джоли играе красива фатална жена, която напълно променя живота на главния герой. Най-популярната сцена от филма е тази, в която героите си вземат заедно вана, дори и в момента, тя се счита за една от най-пикантните сцени на всички времена.

Original Sin 02

"Лара Крофт: Томб Рейдър" (2001)

Вероятно една от най-сексуалните роли на Анджелина Джоли... Мрачна усмивка и дързък поглед. Определено ние никога няма да забравим този образ на актрисата.

Lara Croft Tomb Raider 03

Мистър и мисис Смит (2005)

Филмът, от който започва и най-коментираната връзка в световния шоубизнес между двете звезди - Брад Пит и Анджелина Джоли. Очевидно, играейки такава страст на снимачната площадка, тези двамата просто не можаха да не преживеят това и в реалния живот.

Mr and Mrs Smith 04

"Неуловим" (2008)

Опасна и страшна Джоли във филма "Неуловим" не оставя равнодушен никой.

Wanted movie 05

Едни от най-горещите образи на Анджелина Джоли!

Angelina Jolie 01

Angelina Jolie 02

Angelina Jolie 03

Angelina Jolie 04

Angelina Jolie 05

Angelina Jolie 06

Angelina Jolie 07

Angelina Jolie 08

Angelina Jolie 09

Angelina Jolie 10

Angelina Jolie 11

Angelina Jolie 12

Angelina Jolie 13

Angelina Jolie 14

Angelina Jolie 15