free tracking

Дуейн Джонсън - Скалата попадна в Книгата за рекордите на Гинес

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

свежо Дуейн Джонсън - Скалата попадна в Книгата за рекордите на Гинес 2015Името на американският актьор и бивш кечист Дуейн Джонсън - Скалата ще бъде вписано в Книгата за рекордите на Гинес. Трябва да отбележим, че постижението на звездата няма нищо общо с киното или спорта.

43-годишният Джонсън, известен с филми като "Мумията се завръща" и "Херкулес", успя за 3 минути да направи рекорден брой селфита с фенове.

На 21 май преди премиерата на новия му филм "Сан Андреас" в Лондон имаше опашка от желаещи да се снимат с него. Актьорът се "въоръжи" със смартфон, а за всичко случващото се следеше представител на Книгата за рекордите на Гинес. За да победи предишният рекорд, Джонсън трябваше да направи най-малко 75 селфита и то качествени, на които се вижда ясно главата и раменете на снимащите се.

За 3 минути актьорът успя да направи 105 фокусирани фотографии отговарящи на правилата, за които получи сертификат за поставен рекорд.

"Искам да ви благодаря толкова много, без вас не бих могъл да осъществя всичко това. Оценявам това, защото дойдох в Лондон, за да счупим рекорда, и ние го направихме." - каза гологлавия чаровник на феновете си.

Припомняме ви, че през миналата година Дуейн Джонсън е признат за един от най-печелившите актьори в Холивуд, благодарение отчасти на участието си в поредицата "Бързи и яростни". Той се присъедини към актьорския състав за петата част и наскоро потвърди, че ще се снима и в осмия филм на "високоскоростната" автомобилна поредица. Само седмият "Бързи и яростни" спечели над 1,4 млрд. долара в световния бокс-офис.

Миналата седмица Дуейн "Скалата" остави отпечатъците си за поколенията около китайския театър TCL в Холивуд.

Новият филм "Сан Андреас" с участието на Джонсън в образа на пилот на спасителен хеликоптер, който трябва да спаси дъщеря си след опустошително земетресение в Калифорния, излиза на екран на 29 май.

Мода и Суета

Витамините - елексир за кожата
Всички знаят, че витамините и минералите имат подмладяващо действие за кожата. Ако включите тези...

Как да се справим с неприятна миризма?
След тежко физическо натоварване или по време на спортуване (особено в по-горещите дни), човешкото...

Шапката - символ на елегантността
Шапката е една от най-важните части на тоалета. Тя придава завършек на цялостния външен вид,...

Да сготвим вкусно

Палачинки с ябълки
Продукти:За тестото:500 г брашно4 яйца1/4 чаша вода1 чаша мляко1/2 ч.л. сололио за пържене

Гръцка салата с портокали
Продукти:3-4 сварени картофа1 малка глава червен лук2-3 портокала100 г черни маслини100 г сирене Фета

Здраве и Красота

Полезните храни за зимата
Най студеният сезон от годината вече чука на вратата и тялото ни започва да...

Полезните ягоди
Консумирането на ягоди забавя стареенето и дори предпазва от рак, показва...