5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

свежо индиец се опита да се ожени за змия 2015Жител на северния индийски щат Утар Прадеш (Uttar Pradesh) се опитал да се ожени за змия.

27-годишният Сандип Пател (Sandeep Patel) бил убеден, че кобрата е била красива жена в предишния си живот, която сега се е влюбила в него.

На сватбената церемония, която се състояла в един от местните храмове пристигнали повече от 12 хил. души. Въпреки това, полицията осуетила езическия ритуал.

Пристигналите в храма органи на реда веднага арестували Пател и неговия баща за нарушаване на обществения ред. Гостите били много разочаровани от задържането им и полицаите били принудени да извикат подкрепление, за да ги разпръснат.

Според думите на младоженеца през нощта, когато той навлиза в състояние на дълбок транс, може сам да се превърне в змия и да общува с любимата си.

Това не е първият подобен случай. През 2006 г. в индийският щат Ориса (Orissa) се състоя церемонията между 30-годишната Бимбала Дас (Bimbala Das) и змия, която според местно поверие е била красив мъж в предишния си живот. Жената пристигнала на сватбата си в най-красивото си копринено сари, а служителите в храма пели свещени мантри в продължение на 1 час. За разочарование на булката и гостите, обитаващата близкия хълм змия отказала да се покаже и не присътвала на венчавката. Вместо кобрата в храма била поставена нейна медна реплика.