5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Christoph Waltz Gets Star On Hollywood Walk Of Fame 2014 01Вчера на Алеята на славата в Холивуд се появи още една звезда, тази на австрийско-немския актьор Кристоф Валц (Christoph Waltz).

Той стана 2536-тата знаменитост, удостоена с почетния знак.

"Сърцето ми е изпълнено не само с гордост, мисля, че дори е готово да се пръсне. Аз съм обикновен човек от Виена и честно казано в най-смелите си мечти не съм си представял да получа звезда на Холивудската алея на славата." - призна Валц по време на церемонията.

На специалното събитие за да подкрепят и поздравят актьора дойдоха неговите приятели и колеги Самюъл Джаксън (Samuel Jackson) и Куентин Тарантино (Quentin Tarantino). 58-годишният Валц дължи до голяма степен популярността си именно на Тарантино, заради ролите си в неговите филми "Гадни копилета" (Inglourious Basterds) и "Джанго без окови" (Django Unchained). Именно с тях става двукратен носител на наградите "Оскар", "Златен глобус" и БАФТА.

Christoph Waltz Gets Star On Hollywood Walk Of Fame 2014 02

Да припомним, че съвсем скоро на големият екран ще излезе най-новата лента с участието на Кристоф Валц - биографичната работа на режисьора Тим Бъртън (Tim Burton), "Big Eyes". Във филмът, актьора с посребрели коси отново изпълнява отрицателен персонаж - мъжът на известната през 50-те години художничка Маргарет Кийн. Той става популярен като приписва на себе си авторството на творбите й.

Christoph Waltz Gets Star On Hollywood Walk Of Fame 2014 03

Добавете коментар

Защитен код
Обнови