free tracking

Джъстин Лин ще е режисьор на петия филм за "Борн"

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
свежо Джъстин Лин ще е режисьор на петия филм за Борн 2013 Universal Pictures избра Джъстин Лин (Justin Lin) за режисьор на петия филм за "Борн" (Bourne).

Предстоящият проект все още няма заглавие, но ако от кино студиото продължават да се придържат към наименованията на романите на Робърт Лъдлъм (Robert Ludlum), то следващия филм трябва да се казва "The Bourne Betrayal".

В новата продукция за Борн отново ще видим Джеръми Ренър (Jeremy Renner), който игра главната роля в предишната лента, излязла през 2012 г. - "Наследството на Борн" (The Bourne Legacy). Персонажът на Ренър е правителствения агент Арън Крос, на който физическите и психически умения са подобрени с помощта на експериментални лекарства. Самият Джейсън Борн във филма не се появява, въпреки че се споменава на няколко пъти. В предишните три ленти Борн беше изигран от Мат Деймън (Matt Damon).

Сценарият на петия филм за "Борн" е написан от Антъни Пекхам (Anthony Peckham) - "Шерлок Холмс" (Sherlock Holmes). Кога точно Джъстин Лин ще започне снимките на филма, не е уточнено. Лентата се очаква да излезе на екран през лятото на 2015 година.

Тайванецът Лин е известен най-вече като режисьор на култовата поредица "Бързи и яростни" (The Fast and the Furious). Той е заснел последните четири филма "Бързи и яростни: Токио Дрифт" (The Fast and the Furious: Tokyo Drift - 2006), "Бързи и яростни 4" (Fast & Furious IV - 2009), "Бързи и яростни 5: Удар в Рио" (Fast Five - 2011) и "Бързи и яростни 6" (The Fast and the Furious 6 - 2013). Последните две от тези ленти са най-успешните от финансова гледна точка. Те са спечелили в бокс офиса съответно 626,1 и 788,7 милиона долара. Джъстин Лин обаче се отказа да работи над седмия филм от поредицата.

Jeremy Renner The Bourne Legacy 2013

Снимки: Dan Steinberg / Invision / AP

Мода и Суета

Най-честите грешки в грима
За всяка жена, свикнала да се гримира по определен начин, е трудно да промени навиците си в това...

Копърът - чудесен козметик
Римляните считали, че притежава чудодейна сила. Древните гърци демонстрирали благосъстоянието...

Шапката: задължителният аксесоар за лятото
Две са основните неща, които правят шапката незаменим аксесоар за лятото - това, че предпазва...

Да сготвим вкусно

Сладки сърчица за Свети Валентин
Ето една рецепта за сладки сърчица, която може да поднесете със сутрешното кафе. Или пък вечерта...

Мъфини с боровинки и шоколад
Продукти: 2 яйца1 ч.ч. захар1 ч.ч. кисело мляко + 1 ч.л. сода бикарбонаткората на един лимонбрашно,...

Здраве и Красота

Черен шоколад за по-дълъг живот
Консумацията на черен шоколад може да удължи живота. Няколко грама от него...

За и против сладоледа
Въпреки общоизвестния факт, че съдържа голямо количество калории и може да...