free tracking

Джъстин Лин ще е режисьор на петия филм за "Борн"

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
свежо Джъстин Лин ще е режисьор на петия филм за Борн 2013 Universal Pictures избра Джъстин Лин (Justin Lin) за режисьор на петия филм за "Борн" (Bourne).

Предстоящият проект все още няма заглавие, но ако от кино студиото продължават да се придържат към наименованията на романите на Робърт Лъдлъм (Robert Ludlum), то следващия филм трябва да се казва "The Bourne Betrayal".

В новата продукция за Борн отново ще видим Джеръми Ренър (Jeremy Renner), който игра главната роля в предишната лента, излязла през 2012 г. - "Наследството на Борн" (The Bourne Legacy). Персонажът на Ренър е правителствения агент Арън Крос, на който физическите и психически умения са подобрени с помощта на експериментални лекарства. Самият Джейсън Борн във филма не се появява, въпреки че се споменава на няколко пъти. В предишните три ленти Борн беше изигран от Мат Деймън (Matt Damon).

Сценарият на петия филм за "Борн" е написан от Антъни Пекхам (Anthony Peckham) - "Шерлок Холмс" (Sherlock Holmes). Кога точно Джъстин Лин ще започне снимките на филма, не е уточнено. Лентата се очаква да излезе на екран през лятото на 2015 година.

Тайванецът Лин е известен най-вече като режисьор на култовата поредица "Бързи и яростни" (The Fast and the Furious). Той е заснел последните четири филма "Бързи и яростни: Токио Дрифт" (The Fast and the Furious: Tokyo Drift - 2006), "Бързи и яростни 4" (Fast & Furious IV - 2009), "Бързи и яростни 5: Удар в Рио" (Fast Five - 2011) и "Бързи и яростни 6" (The Fast and the Furious 6 - 2013). Последните две от тези ленти са най-успешните от финансова гледна точка. Те са спечелили в бокс офиса съответно 626,1 и 788,7 милиона долара. Джъстин Лин обаче се отказа да работи над седмия филм от поредицата.

Jeremy Renner The Bourne Legacy 2013

Снимки: Dan Steinberg / Invision / AP

Мода и Суета

Как да се облечем за първа среща
Когато дойде моментът на първата дългоочаквана среща, всяка жена се чуди какви дрехи да облече,...

Металният блясък в дрехите
Сребристото и златистото вече не са запазена територия на вечерния стил. Металният блясък превзе...

Опушен грим
Всяка  жена желае да притежава безупречна външност, към която никой да не остава безразличен....

Да сготвим вкусно

Бърз сладкиш за кафе
Продукти:4 яйца1 и 1/2 ч.ч. захар1/2 ч.ч. олио 1 ч.ч. кисело мляко2 ч.л. сода2 ч.ч. брашно1 лимон (кората +...

Мус с ягоди и шам фъстък
Продукти:9 пръчки ванилия400 мл сметана2 с.л. нарязани ягоди6 с.л. нарязан шам фъстък6 ягоди за украса6...

Здраве и Красота

Рибна диета - най - здравословната
Рибата и морските продукти са нискокалорични и същевременно доста...

Как да запазим зъбите си здрави
В допълнение към миенето на зъби два пъти на ден, можете да се грижите за...