5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
свежо палто от косми от мъжки гърди 2013В Англия пуснаха на пазара палто, изцяло направено от косми от мъжки гърди. Цената на екстравагантното облекло е 2499 британски лири.

Засега няма информация колко точно палта са изработени, но за създаването само на едно е отнело 200 часа и в него са използвани милиони косми.

Връхната дреха е разработена в рамките на рекламна кампания на нова млечно-шоколадова напитка за мъже. Според самите дизайнери, палтото трябва да насърчи британците да станат по-мъжествени. Те споделиха, че под влияние на съвременната мода мъжете се отказват от естествената си красота.

свежо палто от косми от мъжки гърди 2013

Особено възмутени са моделиерите от това, че представителите на силния пол напоследък все по-често си бръснат космите от гърдите. Според тях, мъжете трябва да се откажат от този си навик и да се гордеят с естествения си външен вид. По данни на британски вестник, в рекламната фотосесия, посветена на пускането на новото палто на пазара, е участвал мъж без косми по гърдите.

свежо космати чорапогащници 2013

Палтото от мъжки косми не е единствената модна приумица, появила се на пазара. Наскоро в Китай създадоха космати чорапогащници, които да държат насилниците далеч от младите момичета. Повечето от хората, запознали се отблизо с нестандартната мярка обаче определиха идеята като много странна.

Снимки: http://www.dailymail.co.uk