5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Erin Brady Miss USA 2013 Ерин Брейди (Erin Brady) от щата Кънектикът бе коронована като "Мис САЩ" за 2013 г. на традиционния конкурс за красота, който се проведе вчера в Planet Hollywood Resort & Casino в Лас Вегас.

25-годишната жителка на Ийст Хемптън спечели симпатиите на журито, след като дефилира в блестяща бяла рокля без презрамки и отговори на въпрос относно решението на Върховния съд на САЩ да запази ДНК изследванията.

По време на шоуто красавицата бе запитана дали одобрява това решение и тя отговори положително.

Победителката е завършила финанси в Централния университет на щата Кънектикът, а след това е получила допълнително образование в областта на наказателното право. Брюнетката планира да получи магистърска степен по делово администриране и да се занимава с пенсионни програми.

Erin Brady Miss USA 2013

Освен ценната корона, Ерин Брейди, която в момента работи като счетоводител, получи апартамент в сърцето на Ню Йорк, който може да ползва една година. Тя ще трябва да прекара и идните 12 месеца в обиколки на страната, по време на които ще изнася лекции относно лечението на рака на гърдата и на яйчниците, което е официалната кауза на конкурса.

Най-красивото момиче в САЩ, ще представи страната си на конкурса "Мис Вселена" в Москва, Русия, на 9 ноември. 

Erin Brady Miss USA 2013

Първа подгласничка на Ерин Брейди стана "Мис Алабама" - Мери-Маргарет МакКорд (Mary-Margaret McCord), а на трето място бе избрана "Мис Илинойс" - Стейси Джурис (Stacie Juris).

Припомняме ви, че миналата година за "Мис САЩ" бе провъзгласена 21-годишната Оливия Кулпо (Olivia Culpo) от щата Род Айлънд, която по-късно стана "Мис Вселена 2012".

Erin Brady Miss USA 2013

Erin Brady Miss USA 2013

Erin Brady Donald Trump Miss USA 2013

Снимки: http://www.dailymail.co.uk