5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
свежо Алиша Кийс влиза в семейството на BlackBerry 2013Ето една новина от света на технологиите.

Торстен Хейнс (Thorsten Heins) - главният изпълнителен директор на BlackBerry, обяви, че новият творчески директор на компанията е американската R&B и соул певица Алиша Кийс (Alicia Keys).

Хубавата вест беше оповестена вчера на пресконференция, на която бяха представени и най-новите смартфони на канадската фирма - BlackBerry Z10 и BlackBerry Q10, както и новата операционна система BlackBerry 10.

"Технологиите постоянно ме удивляват. Винаги съм искала да работя с телекомуникационна компания" - сподели изпълнителката на "Girl On Fire".

Алиша Кийс също така признава, че в миналото е била огромен фен на BlackBerry, но в последствие е изневерила на марката.

Звездата ще работи директно с творческите разработчици, дизайнери и потребители, за да направи най-ефикасна системата на Blackberry.

На събитието стана ясно още, че компанията Research In Motion (RIM), както до момента се казваха производителите на BlackBerry, се прекръства и приема името на известния смартфон.

"От този момент нататък RIM става BlackBerry - сподели Торстен Хейнс пред медиите. - Това е един бранд и едно обещание."

свежо Алиша Кийс влиза в семейството на BlackBerry 2013

свежо Алиша Кийс влиза в семейството на BlackBerry 2013

Информация от: klukite.com