5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
свежо Продадоха огромна пура за 185 хиляди долара 2013Собственик на магазин за тютюневи изделия в Уест Чейс, щата Флорида успя да продаде на клиент огромна пура с дължина около шест метра.

Анонимен колекционер плати за нея сумата от 185 хиляди долара при това с остъпка от обичайната й цена от 200 хиляди долара.

Хуан Панесо (Juan Panesso) - собственик на магазина, споделя, че поръчката за 700-килограмовата цигара El Gigante, получил преди няколко седмици. За изработката й било използвано огромно количество никарагуански тютюн, с който би могло да се направят около 25 хиляди средно големи пури. Хуан не назовава името на купувача на огромното тютюнево изделие, но отбелязва, че е много известен човек и не живее в Щатите.

В допълнение към El Gigante, анонимният колекционер поръчал и 800 нормални пури за общо 105 хиляди долара. Специално за транспортирането на огромната пура, собственика на магазина за тютюневи изделия е изработил гигантска дървена кутия.

Хуан Панесо сподели, че чисто технически El Gigante дори може да се пуши, но дали клиента му има такова намерение, той не знае.

свежо огромна пура 2013

свежо гигантска пура 2013

Информация: klukite.com