Школа по танци Dance with VeroniQue

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Школа по танци Dance with VeroniQueШкола по танци Dance with VeroniQue е една от най бързо развиващите се школи по модерни и джаз танци у нас. Там ви очаква топла, разпускаща атмосфера, методиката на класическия и джаз балет в съвременно направление и естествено, много нови приятели!

Професионалната педагогика, която ще получите в танцовата школа ще ви научи не само изкусно да владеете своето тяло, но и да чувствате музиката, да изпитате желание да пробвате различни направления в хореографията – от академичния танц до социалния.
Модерният Джаз балет, характерен и класически екзерсис, съвременна хореография, пластика – всички от тези движения, са представени в програмата за обучение от Вероника Братанова, инструктор и основател на на Школа по танци Dance with Veronique.

Програмата за обучение включва в себе си - партньорска гимнастика, съвременен, модерен и класически танц.

В школа за балет и танци Dance with VeroniQue, могат да се запишат хора от всички възрасти и всички нива на физическата подготовка. Не трябва да се стеснявате и да се тревожите за това, че на вас ще ви бъде некомфортно да започнете уроци по танци: те са игрови и леки за разбиране, а формата за обучение ще ви помогне бързо да се адаптирате към избраното от вас направление и да достигнете максимални успехи при владение на своето тяло и техника на танца.

Пластичност, грация, музикалност и добра координация на движение, са факторите, които преобразяват всеки танцьор. Уроците по танци ще ви помогнат да се почувствате уверени и привлекателни не само на танцовото поле, но и в живота.

Занятията по модерни танци се провеждат групово и индивидуално. Груповите уроци са удобни за тези, които още нямат партньор по танци и танцувален опит. Максималното количество на хората в групата е 10, това е оптималното число изхождайки от размера на залата, а и така може се отдели внимание на всяка двойка.

Ако обаче желаете да добиете забележим прогрес в своите хореографки занятия, без индивидуални уроци по танци няма да се получи. Това е най-ефективната форма на обучение: вашите уроци ще бъдат в зависимост от нивото на вашите знания и умения, според вашите индивидуални черти и особености.

Какъвто и вид на обучение изберете, в Школа по танци Veronique вие завинаги ще се влюбите в изкуството на балета и танца!
TV programa / ТВ програма
Spodeli.com

Мода и Суета

Вредната козметика - Топ 10
Топ 10 на най-опасните съставки в козметиката Огромна част от съвременната козметика съдържа...

Mодните тенденции при банските костюми за лято 2014-та
Изборът на бански костюм определено не е любимото занимание на повечето жени и причините за това...

Ким Кардашиян показва форми за фотосесия на Бали
Американската риалити звезда Ким Кардашиян (на английски: Kimberly Noel „Kim“ Kardashian) реши отново да...

Да сготвим вкусно

Бекон с ябълки по шведски
Продукти:450 г бекон2 с.л. мазнина2 големи ябълки2 големи глави лук1 с.л. нарязан копър или...

Диетична зелева супа на Синди Крауфорд
Продукти:1 средна зелка6 моркова6 глави лук6 пера зелен лук2 пиперки 3 домата5 стръка целина1/3 чаша...

Здраве и Красота

Водата преди хранене редуцира теглото
В послено време десетки, дори стотици начини за отслабване набират...

7 причини да хапваме сушени плодове
На пазара все още е пълно с разнообразни пресни плодове, но наближава...