free tracking

Школа по танци Dance with VeroniQue

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Школа по танци Dance with VeroniQueШкола по танци Dance with VeroniQue е една от най бързо развиващите се школи по модерни и джаз танци у нас. Там ви очаква топла, разпускаща атмосфера, методиката на класическия и джаз балет в съвременно направление и естествено, много нови приятели!

Професионалната педагогика, която ще получите в танцовата школа ще ви научи не само изкусно да владеете своето тяло, но и да чувствате музиката, да изпитате желание да пробвате различни направления в хореографията – от академичния танц до социалния.
Модерният Джаз балет, характерен и класически екзерсис, съвременна хореография, пластика – всички от тези движения, са представени в програмата за обучение от Вероника Братанова, инструктор и основател на на Школа по танци Dance with Veronique.

Програмата за обучение включва в себе си - партньорска гимнастика, съвременен, модерен и класически танц.

В школа за балет и танци Dance with VeroniQue, могат да се запишат хора от всички възрасти и всички нива на физическата подготовка. Не трябва да се стеснявате и да се тревожите за това, че на вас ще ви бъде некомфортно да започнете уроци по танци: те са игрови и леки за разбиране, а формата за обучение ще ви помогне бързо да се адаптирате към избраното от вас направление и да достигнете максимални успехи при владение на своето тяло и техника на танца.

Пластичност, грация, музикалност и добра координация на движение, са факторите, които преобразяват всеки танцьор. Уроците по танци ще ви помогнат да се почувствате уверени и привлекателни не само на танцовото поле, но и в живота.

Занятията по модерни танци се провеждат групово и индивидуално. Груповите уроци са удобни за тези, които още нямат партньор по танци и танцувален опит. Максималното количество на хората в групата е 10, това е оптималното число изхождайки от размера на залата, а и така може се отдели внимание на всяка двойка.

Ако обаче желаете да добиете забележим прогрес в своите хореографки занятия, без индивидуални уроци по танци няма да се получи. Това е най-ефективната форма на обучение: вашите уроци ще бъдат в зависимост от нивото на вашите знания и умения, според вашите индивидуални черти и особености.

Какъвто и вид на обучение изберете, в Школа по танци Veronique вие завинаги ще се влюбите в изкуството на балета и танца!

Мода и Суета

Ушанките отново на мода
Не са никак малко жените, които през зимата предпочитат да умират от студ, отколкото да сложат...

С какви дрехи мъжете не харесват жените?
Твърдението, че най-красивата рокля се носи, за да бъде съблечена, е доста вярно. Всяка жена се...

Цветове за добро настроение
Цветовете вкъщи могат да повлияят върху състоянието на мозъка ти и да те накарат да се чувстваш...

Да сготвим вкусно

Медени бисквити
Продукти:600 г брашно1 ч.л. сода за хляб1 ч.ч. пчелен мед100 г захар125 г краве масло2 яйца3-4 с.л. орехови...

Ягодов десерт
Продукти:1 бутилка бяло вино1/4 л вода25 г разтопен и прецеден желатин125 г захар1 кг ягодикисело...

Здраве и Красота

Бягането назад сваля по-бързо излишните килограми
Бягането назад е много по-ефективен начин да свалите излишните килограми от...

Зеленият чай помага срещу грип
В сезона на грипните епидемии все по-често хората посещават аптеката или...