website page counter
Клюки и новини

Школа по танци Dance with VeroniQue

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Школа по танци Dance with VeroniQueШкола по танци Dance with VeroniQue е една от най бързо развиващите се школи по модерни и джаз танци у нас. Там ви очаква топла, разпускаща атмосфера, методиката на класическия и джаз балет в съвременно направление и естествено, много нови приятели!

Професионалната педагогика, която ще получите в танцовата школа ще ви научи не само изкусно да владеете своето тяло, но и да чувствате музиката, да изпитате желание да пробвате различни направления в хореографията – от академичния танц до социалния.
Модерният Джаз балет, характерен и класически екзерсис, съвременна хореография, пластика – всички от тези движения, са представени в програмата за обучение от Вероника Братанова, инструктор и основател на на Школа по танци Dance with Veronique.

Програмата за обучение включва в себе си - партньорска гимнастика, съвременен, модерен и класически танц.

В школа за балет и танци Dance with VeroniQue, могат да се запишат хора от всички възрасти и всички нива на физическата подготовка. Не трябва да се стеснявате и да се тревожите за това, че на вас ще ви бъде некомфортно да започнете уроци по танци: те са игрови и леки за разбиране, а формата за обучение ще ви помогне бързо да се адаптирате към избраното от вас направление и да достигнете максимални успехи при владение на своето тяло и техника на танца.

Пластичност, грация, музикалност и добра координация на движение, са факторите, които преобразяват всеки танцьор. Уроците по танци ще ви помогнат да се почувствате уверени и привлекателни не само на танцовото поле, но и в живота.

Занятията по модерни танци се провеждат групово и индивидуално. Груповите уроци са удобни за тези, които още нямат партньор по танци и танцувален опит. Максималното количество на хората в групата е 10, това е оптималното число изхождайки от размера на залата, а и така може се отдели внимание на всяка двойка.

Ако обаче желаете да добиете забележим прогрес в своите хореографки занятия, без индивидуални уроци по танци няма да се получи. Това е най-ефективната форма на обучение: вашите уроци ще бъдат в зависимост от нивото на вашите знания и умения, според вашите индивидуални черти и особености.

Какъвто и вид на обучение изберете, в Школа по танци Veronique вие завинаги ще се влюбите в изкуството на балета и танца!

Трябва ли ти нещо мекичко и удобно, което да съчетаеш с всичко? 😍 Едно от новите ни попълнения ще отговори на всичките...

Публикувахте от SugarBae в Петък, 22 март 2019 г.

Мода и Суета

Как да изтрием десет години
С помощта на подходящ и сръчно поставен макиаж можем не само да замаскираме недостатъците на...

Шапката: задължителният аксесоар за лятото
Две са основните неща, които правят шапката незаменим аксесоар за лятото - това, че предпазва...

Незаменимите джинси
Не са много жените, които биха могли да си представят гардероба си без джинси. Практични, удобни и...

Да сготвим вкусно

Картофи с месо и карфиол
Продукти: 200 г пушено месо1 кг картофи400 г карфиол200 г кисело мляко2 яйца40 мл олио20 г масло40 г...

Котлети с млечен сос
Продукти: за 6 порции:6 броя котлетигъби печуркикромид луктопено пушено сиренесолчерен...

Здраве и Красота

Факти, които трябва да знаете за спалното бельо
Грижите за спалното бельо са особено важни.  Човекът прекарва поне една...

Как да се справим с депресията след летния отпуск
Лятото е щастливото време за отпуски и пътешествия, но и то лека-полека си...

Снап рамки