free tracking

Школа по танци Dance with VeroniQue

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Школа по танци Dance with VeroniQueШкола по танци Dance with VeroniQue е една от най бързо развиващите се школи по модерни и джаз танци у нас. Там ви очаква топла, разпускаща атмосфера, методиката на класическия и джаз балет в съвременно направление и естествено, много нови приятели!

Професионалната педагогика, която ще получите в танцовата школа ще ви научи не само изкусно да владеете своето тяло, но и да чувствате музиката, да изпитате желание да пробвате различни направления в хореографията – от академичния танц до социалния.
Модерният Джаз балет, характерен и класически екзерсис, съвременна хореография, пластика – всички от тези движения, са представени в програмата за обучение от Вероника Братанова, инструктор и основател на на Школа по танци Dance with Veronique.

Програмата за обучение включва в себе си - партньорска гимнастика, съвременен, модерен и класически танц.

В школа за балет и танци Dance with VeroniQue, могат да се запишат хора от всички възрасти и всички нива на физическата подготовка. Не трябва да се стеснявате и да се тревожите за това, че на вас ще ви бъде некомфортно да започнете уроци по танци: те са игрови и леки за разбиране, а формата за обучение ще ви помогне бързо да се адаптирате към избраното от вас направление и да достигнете максимални успехи при владение на своето тяло и техника на танца.

Пластичност, грация, музикалност и добра координация на движение, са факторите, които преобразяват всеки танцьор. Уроците по танци ще ви помогнат да се почувствате уверени и привлекателни не само на танцовото поле, но и в живота.

Занятията по модерни танци се провеждат групово и индивидуално. Груповите уроци са удобни за тези, които още нямат партньор по танци и танцувален опит. Максималното количество на хората в групата е 10, това е оптималното число изхождайки от размера на залата, а и така може се отдели внимание на всяка двойка.

Ако обаче желаете да добиете забележим прогрес в своите хореографки занятия, без индивидуални уроци по танци няма да се получи. Това е най-ефективната форма на обучение: вашите уроци ще бъдат в зависимост от нивото на вашите знания и умения, според вашите индивидуални черти и особености.

Какъвто и вид на обучение изберете, в Школа по танци Veronique вие завинаги ще се влюбите в изкуството на балета и танца!

Мода и Суета

Вечните есенни класики
"Модата е създадена, за да става немодерна", заявява приживе легендарната дизайнерка Коко Шанел. И...

Полезният масаж с мед
Пчелният мед е считан за много полезен не само като храна, а и като външно приложение върху кожата....

Няколко съвета за хубаво дупе
Искате да имате хубаво дупе? На този реторичен въпрос се отговаря лесно, но за хубаво стегнато...

Да сготвим вкусно

Крем с ягоди и целувки
Продукти: за 4 порции300 гр ягоди12 малки целувки500 мл сладкарска сметана2 стръка прясна мента

Как да направиш мохито
Издигнато в култ от кубинците, мохитото е ферарито на коктейлите, а жените направо се захласват по...

Здраве и Красота

Бягането назад сваля по-бързо излишните килограми
Бягането назад е много по-ефективен начин да свалите излишните килограми от...

Избелването на зъби в домашни условия и в стоматологичен кабинет
С наближаването на по-топлите дни, жените все повече започват да обръщат...