5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Mariana Popova Hanes BTV 2010Дъщерята на певицата, деветмесечната Мария – Магдалена, направи своя дебют в „Денят е прекрасен”

„Благотворителното шоу на bTV „Великолепната шесторка” ме накара да намеря нов смисъл в пеенето”, каза големият български глас на поп музиката Мариана Попова в предаването „Денят е прекрасен”. Днес тя гостува заедно със своята половинка в живота – Ханес,  и представи за първи път в „обществото” деветмесечната Мария-Магдалена. Малката демонстрира музикалните си предпочитания и танцува на клип на Лейди Гага.

„Мария-Магдалена е доказателство за това, че с Ханес направих най-добрия си дует в живота досега”,сподели още певицата. Също така тя разказа, че подготвя нов музикален дует, но не разкри повече подробности.

Певицата разказа още, че би минала под венчило по гроздобер и в традициите на българския фолклор и припомни, че е учила народно пеене и танци.

Mariana Popova Hanes BTV 2010

Психологът Иван Гигов също беше гост в предаването, за да представи проучването на УНИЦЕФ за новия вид онлайн агресия в училищата. Оказва се, че всяко четвърто дете у нас е станало жертва на кибертормоз, а родителите въобще не са информирани за това. Телефони за връзка за помощ от психолози даде в предаването Иван Гигов, и обяви, че с УНИЦЕФ ще направят училище за родители.


Информация и снимки любезно предоставени на klukite.com от BTV Media Group