free tracking

Рок и ръченица тази събота в студиото на „Търси се...”

3 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (1 Vote)

Zvezdi Ahat 2010 Tarsi se BTVВокалистът на група „Ахат” Звезди Керемидчиев ще бъде гост в студиото на „Търси се..." тази събота, 4 септември, от 11 часа, по bTV. За първи път феновете на рок музиканта ще научат подробности за личния свят на певеца, за трудностите и успехите в живота му.

Първата и „очаквана” среща за Звезди ще бъде с неговите колеги от „Ахат”. „Най-много в него харесваме, че никога не споделя плановете си. Мълчи, не търси помощ и съвети. Много е вироглав”, споделят Юри, Тонто и Антоан Хадад. Момчетата признават, че през годините единственото, което  трудно биха простили на Звезди, е напускането на групата преди години.

Специално за предаването от Америка ще се включи и басистът на „Ахат” Денис Ризов, който ще предизвика своя приятел да изпее сръбската песен „Има ли Господ на тая земя”, която са пели в казармата. Водещите Меги и Нели ще срещнат Звезди с още много приятели, които ще го предизвикат да играе ръченица в студиото на предаването и да изпее песен на Лили Иванова, след като тя изпя „Черната овца” на „Ахат”.

За първи път зрителите ще чуят и откровената изповед на неговата приятелка Надя, която ще разкаже историята на тяхната любов специално за зрителите на „Търси се...” и bTV. Двамата са заедно повече от 8 години, но все още с никого не са споделили дали мислят за семейство и дете. „Когато се запознах със Звезди не знаех, че е толкова популярен. Той е много разбиращ и мъдър човек”, споделя Надя. Звезди също ще определи връзката си с нея като голямо щастие и ще разкаже какво му дава тази любов.

Zvezdi Ahat 2010 Tarsi se

В края на предаването предстоят две много емоционални срещи за певеца, за когото темата за семейството е най - милата и същевремено най - болезнената. Неговата майка, която от дълги години живее в Америка, заедно със сестра му, както и синът му Винсън са най-милите му хора, които той вижда изключително рядко. Един от тях ще дойде от Америка и ще  влезе в студиото на предаването специално заради известния музикант. Кой е той и как реагира Звезди зрителите ще видят тази събота в „Търси се…”. Преди финалните надписи на предеването има място и за още една специална изненада за музиканта. В студиото ще влезе едно приятелско семейство на певеца – дъщерята и зетя на Нешка Робева - Аглика и Жоро, заедно с малката им дъщеричка Рада. Какво ги свърза и какви емоции ще породи тази среща зрителите ще видят тази събота, 4 септември, от 11 часа.

Информация и снимки любезно предоставени от: bTV Media Group

Мода и Суета

Осем места, които забравяме да защитим от слънцето
Лятото е вече тук, затова и мисълта за лятната отпуска все по-често ни спохожда. Бански, плажни...

Шапката задължителна този сезон!
Ако тази зима сте решили да не излизате от къщи без шапка, това може да означава 2 неща - че ви е...

Храна за ноктите
Здравите нокти изглеждат добре и грижите за тях са лесни. Меките, чупещи се лесно и обезцветени...

Да сготвим вкусно

Бекон с ябълки по шведски
Продукти:450 г бекон2 с.л. мазнина2 големи ябълки2 големи глави лук1 с.л. нарязан копър или...

Пълнени круши с шоколад
Продукти:2 круши30 г шоколад1/2 лист бутертестотопинг "Карамел" за поливанебрашно за разточване

Здраве и Красота

Как да укрепим по-добре имунитета си, за да избегнем грипа и настинките?
Сезонът на грипа и настинките наближава, но добрата новина е, че можете...

Най-популярните митове за кафето и чая
Медиите и интернет непрекъснато ни заливат с разнообразна информация за...