5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Епизод 5 с Нина и ДимитърТози петък, 16 април, от 19:45 часа ще видим поредния пети епизод от „Размяна на съпруги”. Участници в него са Нина Гаргова и приятелят й Драгомир Димитров от Пловдив, които се размениха със семейството на Милена и Генади Тодорови от село Голям извор.

Нина е на 20 години и работи като професионална танцьорка в нощен клуб – тя е стриптизьорка. Приятелят й Драгомир е управител на нощния клуб, в който самата Нина много често танцува. Двамата се запознават в Испания преди 2 години. Живеят заедно, но нямат нито брак, нито деца. Имат куче, което много обичат, и за което се грижат.

Обичат нощния живот, купоните, заведенията и безгрижния градски, модерен ритъм. Нина има силикон в гърдите, обича да ходи на фризьор и да се глези. “Доста пъти съм изневерявала на Драго и той знае. Но нашата връзка е отворена, няма проблем”, споделя Нина пред камерите на „Размяна на съпруги” 3.

За разлика от динамичния градски живот, който Нина и Драгомир водят, животът на второто семейство в размяната е точно обратен. В село Голям извор, Милена живее със съпруга си, който е с 6 години по-млад от нея. Те водят типичния селски начин на живот. В двора си имат 3 овчици и 5 кокошки. По заведения никога не са ходили.

Епизод 5 село Голям извор

Имат една дъщеря на 7 години и една на 4 месеца. В къщата си на село живеят с малкия брат на Петър и с неговите родители. Милена не харесва градския живот и динамиката му, твърди, че сама е избрала да живее на село.

Дали танцьорката Нина ще се престраши да издои овцата Шери, защо Драгомир нарече новата си съпруга Милена комплексарка, която мисли само за храна, как селската жена Милена стана DJ в модерен пловдивски клуб и как се почувства Петър, когато красивата Нина му танцува полугола в скута, ще видим този петък, 16 април в поредния епизод от „Размяна на съпруги”.

Информация и снимки, любезно предоставени от: probg.bg