Ефектен подарък за всеки мъж

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Подарък за мъжЗа да можете да изберете най-подходящия подарък за всеки мъж, е добре да имате идея какви хобита има, какво работи или какво ежедневие води по принцип.

Естествено, бутилка алкохол, пури или запалка е винаги добър избор, но тези подаръци не носят лично отношение към човека, на когото ги подарявате.


Ако търсите подарък, който да остави силно впечатление и истинска емоция, обърнете внимание на навиците на мъжа. Естествено, и поводът е от значение. Тук ще разгледаме няколко основни типа мъже и ще препоръчаме по нещо за всеки.

Работохоликът

Подарък за мъж

Ако мъжът, на който предстои на направите подарък е посветен на кариерата си и има високи професионални цели за постигане, то тогава професионално насочен подарък изглежда като най-удачният избор. Куфарче, кожен портфейл, практичен предмет за бюрото са първите неща, които изплуват в съзнанието. Помислете обаче, че човек, който работи много, има нужда и от качествена почивка в края на деня. Предмети, които биха помогнали за стойностна почивка са удачен избор. Друг вариант е да помислите в по-практична насока. Има нова компютърна програма, която мъжът може да използва в неговата работа? Лицензът за програмата би бил страхотен подарък, който показва, че познавате добре човека и мислите за неговото удобство.

Приключенецът

Подарък за мъж

В Тази графа могат да влязат почти всички мъже, тъй като всеки носи поне част приключенски дух в себе си. Отново, най-важно е да имате идея за хобитата на празнуващия мъж.
Ако мъжът е любител на природата и често ходи на походи, екипировка за този спорт е естествен избор. Друга опция е да потърсите някой интересен преходен маршрут, и да организирате страхотен уикенд сред природата. По-стилен вариант е гривната изработена от паракорд – красив мъжки аксесоар, който може да е много полезен сред природата.

Бензин в кръвта

Подарък за мъж

Голям процент от мъжката част са фенове на автомобилите, но ако сте наясно с любовта на мъжа към автомобилни състезания, можете да организирате посещение на автомобилно състезание. Не е нужно да е кръг от Формула 1, в България автомобилният спорт е добре развит и през голяма част от годината има по 2-3 състезания от различни видове. Може да съчетаете и автомобилният уикенд със спане на палатки, ако мъжът е любител на природата.
Ако мъжът е като цяло фен на силните усещания, може да го зарадвате със специална камера за снимане в екстремни ситуации или бънджи скок.

Стилният джентълмен

Подарък за мъж

Ако мъжът, за когото правите подарък е винаги в крак с модата, помислете за стилен мъжки аксесоар като подарък. Мъжките аксесоари като вратовръзка, мъжка гривна, часовник или копчета за ръкавели показват, че наистина сте вложили мисъл в избора на подарък.
Мъжът, който се грижи за начинът, по който изглежда със сигурност ще го оцени и ще носи с удоволствие допълнението към своите тоалети.
Все пак трябва да бъдете внимателни при покупката на мъжки аксесоари, тъй като трябва да сте много добре запознати със стила и предпочитанията на мъжа.

При специфични поводи

Ако поводът не е рожден ден/имен ден, би било чудесно, ако можете да съобразите подаръка с повода за празненство.
Повишение в службата? Заложете на подаръци от професионален характер.
Нов дом? Помислете за внасянето на уют и комфорт в новия дом. Подходящи подаръци освен кухненските прибори и вази са картини, качествени хавлии, килимчета.
Ако мъжът, за когото избирате подарък има определена любима марка, заложете на нея. Този подарък ще остави впечатлението, че познавате добре мъже, знаете какво харесва, и сте вложили мисъл в подаръка.

TV programa / ТВ програма
Spodeli.com

Мода и Суета

Какво трябва да знаем за бельото
Днес се продават най-различни видове бельо и голяма част от тези видове съвсем не са безобидни....

Как да си изберем Часовник...
МЕХАНИКАТА НА ЧАСОВНИКАМеханиката - сърцето на всеки часовник. Има три основни вида механика на...

Какво да облечем, за да ни забележи любимият
Ако ние жените си мислим, че дадена дреха е секси, това изобщо не означава, че и мъжете мислят...

Да сготвим вкусно

Кекс с кафе и шоколад
Продукти:2 ч.ч. захар1 и 3/4 ч.ч. брашно3 бр. яйца1 ч.ч. прясно мляко3/4 ч.ч. неподсладено какао на прах2...

Канелени охлювчета
Продукти: 1 ч.ч. кисело мляко1 ч.л. сода1 ч.ч. олио1 ч.ч. захар1 яйцаванилия канелабрашно

Здраве и Красота

Как да избираме крема за лице
Избора на правилните козметични продукти за грижа за лицето винаги е било...

Водата преди хранене редуцира теглото
В послено време десетки, дори стотици начини за отслабване набират...