5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

004ninadobrev Актрисата Нина Добрев, която се прочу с участието си в новия щатски тийн сериал „Дневниците на вампира“ била арестувана заедно с нейни три колежки. Скандалната случка станала на 22-ри август, т.г., но чак сега се разчуло из медиите.

Според публикациите, които били илюстрирани и със снимки от ареста, Нина Добрев и още четири нейни колежки били задържани, докато правили фотосесия. В докладите на полицията пишело, че властите са получили серия от обаждания на номер 911.

В телефонните разговори недоволни граждани твърдели, че няколко разгорещени мацки вдигали блузите си на моста Смарт и разсейвали шофьорите, които минавали с автомобилите си от там.

След като момичетата били арестувани, станало ясно, че те позирали пред камерата на фотографа Тайлър Шийлдс, който също бил задържан. На групата й се наложило да заплати сумата от 4000 долара, за да бъде освободена от ареста.

Нина Добрев е сред новите тийн идоли в САЩ. Участието й в хитовият сериал „Дневниците на вампира“ безспорно я превърнаха в звезда и в новата любимка на тийнейджърите. Поредицата стартира само преди дни, но преди началото й Щатите бяха заляти от реклами на филма.

Нина е родена в София, но е емигрирала с родителите си, когато е била само на 2 години. Отрасла е в Канада и вече има зад гърба си много участия в тв и кино продукции.