5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

tiger-woods-000043563Доста усилия ще се наложи на направи известният голф-играч, за да омилостиви съпругата си - шведския модел Елин Нордегрен.

Тайгър Уудс има сериозни семейни неприятности, след като клюкарското списание “Нейшънъл Инкуйрър” публикува история за любовната връзка на Тайгър с хостеса от нюйоркски клуб.

Изданието твърди, че спортистът изкарал с нея незабравими мигове по време на откритото първенство на Австралия миналия месец.

Набеденият прелюбодеец твърди, че това е изфабрикувано от таблоидите и няма нищо общо с истината, но явно не е могъл да убеди съпругата си. Както вече информационните агенции съобщиха, Тайгър катастрофира с джипа си, малко след напускане на дома си, заради семеен скандал.

Близък приятел на семейството дори твърди, че раните по лицето на голф звездата не били от катастрофата, а от ноктите на темпераментната г-жа Уудс. Известният спортист дори се жалвал на приятеля си, че сега ще трябва да приложи т.нар. "специалитет на Коби ", за да успокои атмосферата в семейството си. На въпроса на приятеля си какво представлява този специалитет, Тайгър пояснил, че ще постъпи като известният баскетболист Коби Браянт, когото съпругата му хвана в изневяра и се успокои, едва след като съпругът и купи нова къща на нейно име.

Тайгър Уудс и съпругата му все още отричат да имат семейни проблеми. След катастрофата, голф-играчът, който нямал сериозни наранявания, се прибрал вкъщи и не е говорил с разследващите. Когато те го потърсили в дома му, съпругата му ги отпратила с извинението, че мъжът й спи. Близките на двойката, таблоидите и самите г-н и г-жа Уудс дават твърде противоречива информация за случилото се, така че няма как да разберем точно коя от версиите отговаря на истината.