5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

miro_karizma_000823427Явно Устата още не е забравил думите на Миро на миналогодишните музикални награди на Фен ТВ. Тогава поп певецът захапа рапъра с репликата, че няма място в номинациите за изпълнители.

Доказателство за това, че все още не е преглътнал обидата, е новата му песен "COM.PRESS". В нея Устата си позволява да коментира сексуалната ориентация на бившата половинка на дует "КариZма".

Запитан от радио "Сигнал плюс" как ще коментира песента, Миро отговори така:

"Не съм я чувал, но ми казаха. Има различни варианти. Трябва на всички слушатели и журналисти да им е ясно, че това е неговия начин да му обърнат внимание. Това е начинът да се опита да бъде провокативен. В интерес на истината е доста жалък опит, доста е жалко да няма с какво друго да се похвалиш, освен с това - да говориш лоши, неистински неща срещу хората. Това е неговият избор, аз мисля че има един отгоре, той стои и записва. Не е направил нещо кой знае какво, но това е начинът на Устата. Ще кажа само да е жив и здрав, той и семейството му, и да си изкарва достойно парите."

Дори на въпроса на водещата дали има вражда между тях, Миро отрече с думите:

"Аз не го познавам. На мен ми се вижда като човек, който би оцелял на всяка цена, това е неговият начин да му обърнат внимание."