5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

demi mooreПоследните снимки на Деми Мур за сп.W предизвикаха доста съмнения, коментари и са на път да предизвикат шумен скандал. Повод за това дава перфектната визия, която демонстрира 46-годишната холивудска актриса.

Тялото й изглеждало дотолкова перфектно, че холивудските клюкари съвсем сериозно се усъмнили дали демонстрира собственото. Интригата стига доста далеч - спряга се конкретно име за притежателка на страхотното тяло, което е на корицата на списанието.

Феновете на полската манекенка Аня Рубик се кълнат, че Деми е използвала именно нейното тяло.

Според тях, ако се наложат снимки от фотосесията на полската красавица върху снимката на Деми, истината ще лъсне. И допълват, че колкото и да се поддържа застаряващата актриса, не може да постигне такъв резултат със своето тяло.

Много е възможно съмненията относно фигурата й да са предизвикани от факта, че полската манекенка е участвала в ревю със същата  рокля, с която Деми е направила фотосесията или актрисата е жертва на сплетни на завистливи колежки. Със страхотна визия и млад съпруг, Деми Мур вероятно неведнъж е била обект на завист и недоброжелателни коментари.